Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Prequel » Plot » Misiunile Valedru

Misiunile Valedru

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1 Misiunile Valedru la data de Mar Iun 17, 2014 9:09 pm

Ca să primească ajutor , locatarii Valedrului , prin plătirea unui mic tribut creau misiunile . Unele misiuni era plătite de către rege , dar acestea erau cele mai grele .

Aici moderatorii și adminii vor posta misiunile ce vor fi sub formă de compunere , prin care se vor descrie misiunea în sine , locația desfășurării acesteia ,numărul de persoane participante , numărul de rânduri sau pagini , și recompensa.
   
“—The Crimson Red Dragon dwelling within me, awaken from your dominance”
[—The Crimson Heavenly Dragon I possess within me, rise up to become a King]
“—The jet-black God of Infinity”
[—The glorious Red God of Dreams]
“[Watch over the forbidden existence we shall become that transcends the boundaries]”
“[—We shall dance like radiance within the inferno!]”

Vezi profilul utilizatorului http://ratekevfire.forumgratuit.ro

2 Re: Misiunile Valedru la data de Mar Iun 17, 2014 11:54 pm

Kenny

avatar
Nivel 2
Nivel 2
ÎAP:Câteva informații înainte să începem.Minim o persoană în topicul care va face un fic de minim 25-30 de rânduri sau poate mai mult,depinde de misiune sau maxim 3 persoane unde se vor face mai multe pagini.Recompensa oferita se va imparti la numarul de membri.Dupa completarea unei misiuni dati PM unui admin online sau postati aici link-ul pentru a primi recompensa.

Un om,ceva mai în vârstă veni cu mai multe foi în mână.Acesta lipi foile pe un panou destul de mare,lumea se adună imediat să citească ce era scris pe acele foi de pe panou.După cum mulți observaseră,erau niște misiuni pentru cei care vroiau mai mulți arginți.Erau 3 foi momentan,scrise de mână,scrisul fiind cât de cât acceptabil.

Momentan, fiecare misiune ce apare va avea un timp alocat de trei zile. Tictacul începe după ce misiunea este cerută de un user.

1.
Doctorul acestui sat a rămas fară ierburi medicinale.Fără ele nu mai poate face renumitele lui medicamente care pot salva mii de vieți.Rog pe cineva să meargă să le caute în zona "Copacii cu urechi".Ofer recompensa de 60 de arginți celui care găsește minim 100 de flori medicinale și i le duce doctorului.
2.
Casa unui negustor care încerca să-și vândă cu greu marfa în piață a fost jefuită de o gașcă de hoți alcătuită din 5 membri.Această gașcă se mai cunoaște și sub numele de "Gașca lui Barbă Neagră".Misiunea este să îi prindeți pe acești hoți și să recuperați ceea ce a fost jefuit de la bătrân din casă și să predați acei hoți poliției.Recompensa va fi de 500 de arginți/cap de tâlhar. Primiți și o armă. Se mai spune că acei hoți locuiesc undeva pe lângă câmpia arabă

Misiune îndeplinită de Reds Apele
Url

3.
Se spune ca un turn din castelul lupilor a fost distrus aseara de un om necunoscut.Misiunea voastra este sa reparati turnul si eventual daca reusiti,sa gasiti si pe cel care l-a distrus.Recompensa este de 80 arginti si trebuie sa fiti minim 2 intr-o echipa.

ÎAP:O să mai postez mâine dimineată mai multe misiuni.Am uitat sa precizez,pentru a lua o misiune îmi dați pm si eu voi edita acest topic pentru a nu se face spam cu dialoguri despre cum vă căutați echipă.Odată ce primesc PM cu misiunea x o să o tai și o să scriu de cine e luată.

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Misiunile Valedru la data de Mier Iun 18, 2014 11:52 am

Kenny

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Misiunea 3 adaugata
-Kenny Out-

Vezi profilul utilizatorului

4 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 3:57 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Timpul trecea și niciuna dintre cele trei misiuni n-au trezit destul interes pentru a fi împlinite!
Prin urmare, misiunile au devenit automat mai grele: Cum nimeni nu a putut să găsească încă ierburi medicinale, zona sudică riscă o potențială epidemie. Din moment ce anumiți localnici sunt la propriu disperați, celui ce rezolvă misiunea i se promite un coechipier tip NPC, un bărbat înalt și puternic ce-l va însoți oriunde stăpânul lui dorește. Este mai mult un slav decât un coechipier, totuși.
Banii acestui "coechipier" depind și de numărul de rânduri, ce acum trebuie să depășească 40: 2 rânduri înseamnă un galben!

Gașca de hoți ce încă face ravagii prin piețele capitale nu a fost observată de garda regală nici măcar o singură dată! Prin urmare, într-un fic de (peste 40 de rânduri), cineva trebuie să rezolve treaba folosindu-și propriile mâini! Recompensa a crescut enorm după peste 25 de negustori jefuiți. Pentru fiecare membru din gașca de 5 cel ce le rezolvă problema negustorilor primește 500 de arginți. Pe fiecare cap. Și dacă reușiți să aflați cum s-au putut ascunde de garda regală, există multe șanse să le găsiți și locuința - locul în care se ascund, unde probabil au păstrat alimentele și armele furate. Cel ce rezolvă misiunea până la capăt are dreptul să păstreze și o sabie.

Omul ce a distrus un turn întreg din castelul nordic este declarat un terorist nemilos ce a reușit, printr-o metodă necunoscută încă, să elimine rezistența castelului printr-o mare explozie. Nu va fi deloc ușor să prindeți un astfel de om, prin urmare cel ce reușește să-l omoare va primi 50 de galbeni și titlul de cavaler regal al Nordului, primind o amură, o sabie și un cal - iar dacă treaba a fost rezolvată în doi, fiecare va primi câte 2500 de arginți și titlul de cavaleri. 50 de rânduri sunt cerute!

După o anumită perioadă de timp, misiunile vin și pleacă, căci oamenii neglijenți le dau timpul să dispară din peisaj cu toate obiectele furate/ distruse de ei. Deci sâmbăta viitoare misiunile vor ieși de pe panou.

Vezi profilul utilizatorului

5 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 7:42 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Nana-ul ce se ocupa cu ordinea prin panouri scoase foaia cu misiunea numărul 2 dintr-un cui nebătut corect și apoi o înmoaie într-un butoi de apă semipotabilă și fierbinte. Era criză și avea o mare nevoie de hârtie în zilele astea, iar defrișările erau neplăcute. Așteptă să se desprindă cerneala și mai departe scosese foaia din apă și o strânse în pumni, făcând-o grămadă.
-Hoaita de golani din misiunea 2 se pare că va avea vizitatori în cursul zilei de azi. Reds Apele dă o încercare sudului.
Sătenii adunați din jurul panoului începuseră să facă gălăgie cu treburi personale, unii ba o fac în sens de aplaud, unii voiau misiunea pentru ei înșiși și înjurau iar alții doar făceau sunete onomatopeice de instinct primar.
-Golanii au fost ultima dată văzuți în Câmpia Arabă de la sudul Sudului. La propriu!
-În cel mai bun caz, te faci cu 2500 de arginți și probabil o rangă sau o sabie mai dură. Pentru arginți, trebuie să faci 40 de rânduri iar pentru armă+arginți 50. Sau poți cumpăra o armă din banii câștigați, cum vrei. Te bagi?

Vezi profilul utilizatorului

6 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 7:52 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Ma hotarasem intr-un sfarsit sa fac o misiune. Nu de alta, dar aveam nevoie de bani. Niste banditi faceau mare zarvalae cu furturile lor. Prima oara nu prea am dat atentie. Dar am vazut ca treaba persista si ca recompensa s-a marit. Deci, hotarat ma duc sa accept misiunea. Aveam o gluga pe cap. Hoarda galagioasa din juru meu nu ma enerva. Erau doar tarani incapabil de a intelege pericolul unei misiuni serioase ca acesta. Cu o voce serioasa care inspira incredere, ii raspund:
-Da, doar de asta am venit aici.Vezi profilul utilizatorului

7 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 8:02 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
-Atunci dă-i baftă, băiete, timpul costă bani și vieți! spuse nanaul explicând impresiile de viață ale bătrânului bogat ce acordă recompensele. Bătrânul se gândise la ceva - fiind foarte trecut din viață și obișnuit să vadă treaba din perspectiva unui copil, se gândi că un tânăr ar putea oricând să-i ocupe stocul și în loc să rezolve misiunea ar fugi înspăimântat. Deobicei așa se întâmplă. Își masă tâmplele cât gândi asta.
Prin urmare, nanaul luase o pană și scrisese în stil mare: Momentan, fiecare misiune ce apare va avea un timp alocat de trei zile. Tictacul începe după ce misiunea este cerută de un user.
Scrisul se repetă la sfârșitul și începutul panoului, dar doar unul era vizibil din primele perspective căci panoul se alungi până la capăt.
-Ai 3 zile să termini misiunea. Atât.
-Poți pleca.

Vezi profilul utilizatorului

8 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 8:14 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Earh...multea asta zgomotoasa ma scarbeste. Dupa ce mai si scap lumea de niste talhari amarati, taranii ma mai si injura. Stiu ca nici nu i-am gasit, dar, fata care imi inspira neimcredere a batranului ma entuziasmeaza, ma ambitioneaza. Trec nepasator direct prin multime, indreptandu-ma spre campie...oare cat de incompetent sa fii, ca sa nu observi niste hoti...voi afla acum.Vezi profilul utilizatorului

9 Re: Misiunile Valedru la data de Sam Iun 28, 2014 9:23 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Ma indrept usor ranit la panoul de misiuni de unde am luat misiunea. Aveam intr-o mana sacul cu bunurile furate, in timp ce in cealalta trageam de talhari. Aveam agatata la cureaua de la pantaloni, ce mai ramasse din potiunea care o folosise pustiul sa isi mareasca instantaneu muschii. Eram ranit la piept si maini, sangerand usor. Ajung fix langa panou si las sacul cu talharii acolo. Priveam mandru sre batarnul neincrezator:
-Imi vreau raspata!

DovadaVezi profilul utilizatorului

10 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 4:18 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Nana-ul stătea chiar prin fața panoului șezut pe un scaun și susținut de masa din față pe care dădea târgurile. Atenția lui nu se prea omora să-și facă inițieri și singurul sunet adânc erau scrânșeturile dinților când își reglă gâtlejul. Își și ocoli ochii de soare ținându-și-i retrași pe sub umbra unei băști. Prima dată spera ca liniștea indusă de el să calmeze spiritele, și când nu mai mergea, acesta se căută pe la brâu înșfăcând un săculeț și aruncându-l ca la olimpiade pe masă. Sunetul metalic cu siguranță îi acaparase atenția tânărului.
-Aci sunt 500 de arginți pe cap de tâlhar. Din ce-am auzit de la negustori, erau 5 tâlhari și din câte văd tu nu l-ai prins pe căpitan, ai prins doar animalul său de companie.
Nana-ul îl analiză pe copilul de paișpe și îl dezlegă și îl alungă.
-Este clar că i-ai prins cobaiul. Pentru asta îți dau doar 2000 de arginți. Ca armă îți dau o macetă sau un tac de biliard, tu alegi.
Și poțiunea aceea, pe care o porți cu tine, trebuie să dispară. Nu ai vrea ca cineva să te observe cu ea, specificase nana-ul prinzând acea sticlă nefirească și trântind-o de pământ.
-Este magie neagră. Foarte neplăcută. În ceea ce privește misiunea, nu pot spune că este dusă până la capăt complet: căpitanul acestor patru clovni este încă în libertate și NU știm unde se află. Deci mai mult de 2000 de arginți nu îți pot da.

Vezi profilul utilizatorului

11 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 5:13 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Red era usor iritat de cuvintele care se loveau de el...nu ii venea sa creada ca a fost pacalit. Era vizibil iritat si dezamagit de el insusi, Avea ochii inchisi si asculta, cu un zambet de regret pe fata. Avea pumnii stransi, fiind nervos. Dupa insiruirea de cuvinte dure din punctul lui de vedere, acesta isi deschide turbat ochii, dar totusi linistit ii replica foarte clar Nanaului:
-Si, daca gasesc liderul...ce recompensa imi vei oferi?Vezi profilul utilizatorului

12 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 5:35 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Nanaul se ridică în picioare și își adresă cu cea mai mare sinceritate că habar nu are ce s-ar întâmpla dacă l-ar găsi pe lider. Găsirea liderului nu era o parte oficială a misiunii, misiunea era să fie capturat tot grupul. Bărbatul nu fu antrenat pentru o situație ca asta. Cel mai probabil, ca să afle unde era liderul era nevoie să-i interogheze pe fiecare din membrul echipajului. Iar dacă se gândi mai bine, cine putea știi locurile pe unde căpitanul umbla decât chiar cobaiul însăși? Însă îl dezlegase iar acum nu părea să fie prin prejur. Nimeni nu acordă atenție nici în ce direcție se îndreptase.
-Nu aș putea să știu acum. Am nevoie să-i interoghez pe cei care i-ai capturat. Nu există vreo misiune pentru căpitan momentan, deci presupun că trebuie să aștepți vreo urmă de activitate din partea lui ca să-i punem posterul pe panou. O să-i crească recompensa.
-Tu rămâi cu ceea ce ai. 2000 de arginți și o macetă. Însă, fie vorba între noi, aș cam avea nevoie de cobaiul acela, oriunde s-ar fi îndreptat. Îți mai dau 5 galbeni pentru 10 rânduri dacă îl găsești. Probabil că va ajuta căutarea să se grăbească.
-Atât. Ce spui?

Vezi profilul utilizatorului

13 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 5:46 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Eram extrem de rusinat ca am uitat de lider. E unul dintre cele mai dureros esec al meu. Dar, pot sa fac bani in plus daca il gesesc pe fatalaul ala. In fine, ii zic un "da acept" raspicat Nana-ului si plec spre campie. Soarecele mereu se intoarce unde a fost...sau ceva de genu...Vezi profilul utilizatorului

14 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 6:37 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Dacă șoarecele se întoarce de unde a plecat va reveni până și în locul din care a plecat pentru a ajunge acasă.
Oare ce era atât de special la Câmpia Arabă de toți șoarecii pleacă și vin de-acolo? Poate are ceva de-aface cu magia pentru lupi. Dacă ar fi primit un transport de la negustori vestici ar fi fost plecați de mult. Omu' de paișpe aștepta ceva.
-Am să am eu grijă de omulețu' ista. Să scot cinci galbeni, ia de-aici din traistă!
Oricum, mulțam pentru el. Acum o să dau de lider mai velox. Poți pleca, spuse Nanaul tăind un X pe panoul misiunii în locul unde ar fi trebuit să se afle misiunea cu numărul 2.
-Poa' ne mai vedem. Pa!

Vezi profilul utilizatorului

15 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iun 30, 2014 7:15 pm

RedKo

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Zambesc arogant si imi pun gluga in cap. Totusi, ma intreb ce-i cu liderul...o avea si el magie? Merg spre casa clantanind din dinti. Cat timp eram cu spatele, ii raspun inapoi Nana-ului.
-Sa fii sigur ca ne mai vedem, am sa mai alreg o misiune candva!Vezi profilul utilizatorului

16 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iul 14, 2014 11:46 pm

Zet era disperat sa faca rost de bani si de respect in aceste taramuri ale nordului. El pleaca la castelul lupilor unde un zidar ii spune ca acesta a fost bubuit de un terorist si despre recompensa de pe capul acelui nemernic bun de nimic! Zet pleaca la rege pentru a cere permisiunea de a indeplini aceasta misiune!

Vezi profilul utilizatorului

17 Re: Misiunile Valedru la data de Lun Iul 14, 2014 11:58 pm

Kuro dorea sa faca rost de bani asa ca sa dus la regele nordului sa accepte misiunea cu castelul lupilor si avea de gand sa faca echipa cu acel straince isi spunea Zet

Vezi profilul utilizatorului

18 Re: Misiunile Valedru la data de Mar Iul 15, 2014 12:00 am

Zet vede ca inca un om doreste sa faca acceasi misiune cu a lui asa ca isi evalueaza sansele de castig in fata teroristului acum ca va avea un coechipier si accepta sa faca echipa cu Kuro .Acum asteptau verdictul regelui.

Vezi profilul utilizatorului

19 Re: Misiunile Valedru la data de Mar Iul 15, 2014 3:14 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Nanaul se ridică de pe scaun. În fața scenei parcă mai umbla doar o pustietate de oameni, căci știri despre situațiile curente ale părților sudice, probabil surprinse de ciumă la ora asta, sau detalii despre teroristul din Castelul Lupilor, sau chiar căpitanul piraților BN - totu-i înceață, nicio bârfă nu mai circulă. Deci oamenii încet și-au pierdut interesul. Nanaul se gândea: ̎poate ar trebui eu să creez basme să mai aduc lumea?̎ dar chiar și el își pierduse interesul din timp în timp. Parcă după milenii, apărură doi băiețani - în sfârșit o țipenie de om ce nu e o adunătură de amarantacee împrăștiate printr-un tumbleweed.
Surpriza veni și mai mare când fu chemat Regele Nordului. Exact în momentul când puștanii spuseseră asta, nanaul voia să le dea câte un șut în fund la amândoi. Probabil se gândea că totul fu la mișto. Doi oameni nu se puteau pune, deobicei, cu un terorist atât de periculos. Dar se răzgândi după ce fu chemat un politic influent.
-Simțiți-vă liberi să încercați, cu toate că n-am mai aflat nimic de prin nord. E posibil ca țicnitul să fi plecat. Sau să fie un grup cu mai mulți țicniți. Dacă rămâneți fără vreo mână sau picior, nu mă învinuiți. Puteți pleca, sunteți liberi.

Vezi profilul utilizatorului

20 Re: Misiunile Valedru la data de Mar Iul 15, 2014 3:22 pm

Zet se uitara pret de o clipa foarte hotarat la politic ,apoi cobori capul il lua pe Kuro si pleca sub forma de respect si supunere totala fata de acel politic!

Vezi profilul utilizatorului

21 Re: Misiunile Valedru la data de Mar Iul 15, 2014 8:41 pm

Zet era ca un mort viu cand il cara pe Kuro lesinatul in spinare si taraia pe strada 20 de teroristi cu acelasi sigiliu legati cu funie si striga prin sat ca ia prins pe teroristi din nord si ca asteapta recompensa pentru prinderea ,uciderea si distrugerea templului unui clan intreg de teroristi ce atinse numarul de 20 .Ajuns la panou il asejase cu grija pe Kuro rezemat de zid trase aproape cei 20 de nemernici si ceruse recompensa!
dovada

Vezi profilul utilizatorului

22 Re: Misiunile Valedru la data de Vin Iul 18, 2014 1:46 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Cu câteva pagini -probabil reciclate anterior- de ciperus, semiuscate si dure la atingere, nanaul își făcea viața. Avea o pană de gâscă în cealaltă mână, scriind scenarii de jafuri super-periculoase sau conflicte religioase. Tot ce venea mai bine. Avea nevoie de audiență -iară, și iară, și iarăși! Fără audiență n-avea job, fără job n-avea bani, fără bani putea să fure și s-ar fi gândit că ar ajunge chiar el, peste câțiva ani, pe un panou.
Oricum, chiar atât de relaxat, stând pe scaun ca întotdeauna, vedea 20 de tipi de nație necunoscută; nu păreau din zonă, nanaul nu le-a mai văzut culoarea gălbejie până acum. De unde puteau veni?
Erau toți târâți ca în saci, trântiți pe podele ca mopurile de către tipii aceia doi. Cum au făcut-o și pe asta?
Pocni din degete, apoi un om ce se ascundea în spatele panoului, o luă la fugă. Omul respectiv era foarte, foarte împlinit. Dădu de esența vieții; misiunea trei chiar a fost rezolvată!
-Bine, m-ați convins; sunteți doi ciudați. Cum i-ați spart pe toți 20? Nanaul parcă dezveli o groapă și spuse "hop, să sărim cu toți în ea!", căci dădu atmosferei o silențiune nefirească. Nimeni nu răspunse. După mai mult de jumătate de oră, veniră prin zonă cinci, șase gărzi regale. Voiau să vadă cu ochii lor isprava.
-Ei vor decide ce să vă facă, nu vreau să mă implic în asta! spuse nanaul, ascunzându-se în cortul unde stătea bătrânul cu banii.
Gârzile fură "inspirate" de metoda băieților, deci le oferi 35 de galbeni la fiecare și voiau să facă un târg; "Dacă ne spuneți cum i-ați învins pe toți 20, vă facem cavaleri. Nu mințiți, o să știm." Oferta putea părea tentantă, însă natura neobișnuită a unui dintre cei doi băieți putea face câteva distrugeri colaterale.
-Ce spuneți?

Vezi profilul utilizatorului

23 Re: Misiunile Valedru la data de Vin Iul 18, 2014 2:10 pm

Zet era foarte interesat de propunerea de a deveni cavaleri asa ca le spuse ca sau folosit de teren si fie ii tinteau cu sagetile fie ii zburau cu putere in prapastie. La final cand erau cat pe aci sa moara prietenul lui Zet lupul cel negru venise cu intariri. Si astfel le distruse ascunzatoarea trimitandui in prapastie. Asta era tot ce aveau de zis. Zet ingenunchia si astepta verdictul.

Vezi profilul utilizatorului

24 Re: Misiunile Valedru la data de Vin Iul 18, 2014 2:19 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Bărbatul mai bine făcut și înalt din centrul grupului preluă cuvântul, ascultând cu atenție cuvintele brunetului. Tinteau sageti, "ii zbura în prăpastie?" Cel mai probabil vrea să explice cum i-a trântit, și a folosit o expresie ca intermediu; totuși, n-a dat detalii mai deloc. Mai de grabă a "precizat" decât să "explice". Dar despre ce lup negru tot vorbea brunetul? Lup negru, ca și animalul lui de companie, sau vreun tip furios, tot brunet, încăierându-se cu toți pe care-i nimerea?
-Este o poveste cam încâlcită. Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre acest "lup negru". Cât despre tine, punctase către Kuro, tu ce zici de această ofertă? Vrei să devii cavaler?

Vezi profilul utilizatorului

25 Re: Misiunile Valedru la data de Vin Iul 18, 2014 3:04 pm

Oferta pe care o primise Kuro erea una tentanta si de nerefuzat, asa ca incepu sa povesteasca.
-As putea zice ca la inceput ne-am bazat pe lucrul in echipa dar aceasta strategie a functionat decat la primul terorist, dupa ce am avansat spre ascunzatoarea lor am fost coplesiti de inamici si lucrul in echipa nu a fost posibil asa ca am improvizat, dar pana la urma dupa parerea mea cred ca a fost norocul chior a doi tantalai ce sau aventurat in gura leului. Cam asta a fost nu am avut cine stie ce tactici de lupta dar pana la urma am iesit victoriosi, asta este tot ce am de spus.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum