Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Nordul » Castelul lupilor » Castelul fără lupi ?

Castelul fără lupi ?

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Castelul fără lupi ? la data de Dum Iul 06, 2014 1:31 pm

Legendele spun că rasa mea se trage din lupi (cică)... iar eu eram curios să văd lupii, pentru că în sud nu prea erau lupi... și am auzit de un castel plin cu lupi... dar surpriză... castelul e doar un castel, lupii lipsesc.

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: Castelul fără lupi ? la data de Dum Iul 06, 2014 1:38 pm

Daeneerys abia ajunsese în Nord şi nu ştia ce să facă. Se simţea singură şi nu avea nici unde să stea, dar oricum asta nu o împiedica să meargă să exploreze locurile. Rătăcindu-se, ajunsese lângă un castel foarte mare aşa cum nu mai văzuse niciodată, era ca în basmele vechi unde era închisă o prinţesă. A observat o bancă aşa că s-a dus spre ea, avea de gând să stea şi să se odihnească, iar aici era locul perfect. Trandafirii din jur chiar o înviorau, iar peisajul era parcă rupt dintr-o altă lume opusă cu a noastră.

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Castelul fără lupi ? la data de Dum Iul 06, 2014 1:43 pm

Ies din castel. Nimic insteresant... până când am aruncat privirea spre o bancă. O ”domniță” destul de drăguță stătea acolo. Zâmbesc și mă prefac că nu o văd

Vezi profilul utilizatorului

4 Re: Castelul fără lupi ? la data de Dum Iul 06, 2014 1:53 pm

Se plictisea. Adevărul era că se putea odihnii aici toată ziua, dar asta ar fi însemnat să nu apuce să facă şi alte lucruri mult mai interesante. Locul ăsta nu era prea populat şi chiar şi-ar fi dorit să întâlnească pe cineva. Şi parcă din cer, de fapt de pe uşă a căzut/ieşit cineva cu care ar fi putut să comunice. S-a ridicat, şi-a aranjat rochiţa albastră şi s-a apropiat de el.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum