Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Nordul » Castelul lupilor » Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ]

Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 5:48 pm

Kuro fu uimit de scena care o vazuse, pana la urma avea dreptate ca Zet erea un Ghiavol.
- Wtf bitch, deci asa ai ajuns prim.... Kuro nu termina sa incheie propozitia ca o silueta acoperita de o capa maronie, se afla la 100 de metri departare urmarindui, erea teroristul.

Vezi profilul utilizatorului

27 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 5:53 pm

Zet trebuia sa isi dezactiveze forma demonica cat mai repede pentru a nu pune aceasta stapanire pe el asa ca de cum o deactiva , incalecara pe lupul negru si il chema pe Kuro sa urce cu el pentr a urmari teroristul.

Vezi profilul utilizatorului

28 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 6:03 pm

Zet il ruga pe Kuro sa urce pe lup, dar Kuro refuza si ii zise lui Zet ca arma lui este o arbaleta si o sa atace teroristu de la distanta, dar pentru asta trebuia ca teroristul sa stea pe loc.
-Iao inainte si taie-i calea, eu o sa il atac atunci cand teroristul isi va lasa garda jos si stiu cel mai bun moment pentru asta.

Vezi profilul utilizatorului

29 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 6:09 pm

Zet se duse inainte spre terorist Kuro era prin copaci la cam 10 metri 20 de el astfel nu mai lipsea decat teroristul. Cand Zet ajunse acolo puse lupul sa il atace iar el sarise cu saia sa pentru a il spinteca in 2. Mare ia fost mirarea cand teroristul ia dat un pumn in burta la lup si la aruncat in prapastie iar pe zet nici nu la vazut dar tot sa ferit de el apoi atacandul si mergand usor spre el!

Vezi profilul utilizatorului

30 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 6:23 pm

Kuro se afla la 30m distanta de Teroristul mascat, o sageata directa si totul sar fi sfarsit dar problema erea ca teroristul nu ramanea pe loc se misca in continu si isi tinea garda sus, momentan totul depindea de Zet.

Vezi profilul utilizatorului

31 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 6:31 pm

Zet luptase cu teroristul pana la limitele sale omenesti. Insa cad nu mai putea rezista isi activase forma de inger si lupta cu el cu multe rafale de vand si propulsari insa tot nu reusise sa il infranga . Teroristul il prinse de aripi si il izbi sub el . Era gata sa ii bage cutitul in gat.

Vezi profilul utilizatorului

32 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 6:50 pm

Kuro gasi momentul oportun de a ataca, chiar cand teroristul erea cel mai sigur pe el. Teroristul ridica un cutit deasupra lui Zet, erea pe cale sa il ucida. Kuro trebuii sa actioneze si sa incheie lupta, tinti capul teroristului si trase, sageata zbura din arbaleta ca un fulger si se infipse in gatul teroristului, caruia ii scapa cutitul din mana si se infipse langa capul lui Zet, intrun final teroristul se izbi de bamant cu unsiroi de sange ce sarea din gatul lui. Se apropie de Zet si il ajuta sa se ridice pe picioare.
- Cam asta a fost tot nui asa, hai sa ne luam banii.

Vezi profilul utilizatorului

33 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 7:33 pm

Zet se ridica de la pamant si vede ca nu acesta era teroristul.Deoarece avea un simbol ce era sigla unui templu de luptatori de pe o prapastie. Zet ii spuse lui Kuro:
Porstule asta e doar unu dintre teroristi.Trebuie sa scapam de toti pentru a ne asigura ca nu se va repeta atacul.Urmeazama!

Vezi profilul utilizatorului

34 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 7:40 pm

Kuro il urma pe Zet in interiorul Paduri acoperite de bruma, padurea erea plina de conifere cu frunzele acoperite de zapada si bruma, Kuro il urma pe Zet pana in mislocul pdauri, acolo se afla un templu traditional japonez, dar ceva ciudat ere faptul ca in fata templului de o parte si de alta se aflau doua capete de mistret infipte in doua sulite.
-Deci aici se ascund ceilalti!

Vezi profilul utilizatorului

35 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 7:48 pm

Zet ii spuse lui Kuro sa fie atent.Defapt templul era la marginea unei prapasti. Zet lua o piatra si o arunca pe langa templu iar aceasta trecuse prin pamant ca prin fantome. Zet vazuse ca exista o carare de sange pana la templu asa ca isi activase direct forma sa cea mai puternica (cea a demonului) pentru a avea sanse sa ii scoata pe teroristi afara ,si sa ii faca sa cada in prapastie. Bine ca Kuro a adus cadavrul primului terorist ucis. Cu cate mai multe cadavre cu sigiliul mor cu atat recompensa va fi mai mare!Zet fuge cu viteza sa maxima pe cararea de sange ,rupe usa si ii scoate pe teroristi afara apoi ii spune lui Kuro sa traga in toti cat el ii va tine ocupati .

Vezi profilul utilizatorului

36 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 8:03 pm

Kuro se gandi ca o sa dea piept cu mai muti teroristi asa ca isi prsonaliza arbaleta cat timp erea in drum catre templu, o facuse sa traga 3 sageti in acelasi timp.
Teroristi zburau din templu ca bondari, ereau 8 la numar. Kuro trase cu arbaleta, a carei sageti se infipsera in piepturile a trei din teroristi.

Vezi profilul utilizatorului

37 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 8:10 pm

Zet vazuse ca pe Kuro il prinse de o data 4 teroristi pe la spate ,si spre norocu lui il bateau doar cu pumni insa datorita numarului 2 il tineau bine si 2 dadaeu. Zet nu avea timp deoarece de prin copaci mai izbucnira inca 50 de sageti spre el. Desi le para pe aproape toate cazuse lat pe carare si teroristi ii duceau pe amandoi in templul lor . Toti teroristi in numar de 13 ramasi in viata dupa upta cu Zet si Kuro se uitau la ei si asteptau sa se hotarasca cum sa ii omoare. Zet mai avea energie doar cat sa isi reaprinda aripile pentru 5 minute iar Kuro era lesinat.

Vezi profilul utilizatorului

38 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 8:24 pm

Kuro a fost luat pe nepregatite de 4 teroristi ce luptase ca niste ninja dar mai praff si ii luase arma ,cat ai zice peste il batura pana ce lesinase si era tarat in templul teroristilor.

Vezi profilul utilizatorului

39 Re: Vanatoarea de teroristi! [Misiunea 3 ] la data de Mar Iul 15, 2014 8:33 pm

Se pare ca se sfarsise cu Zet si cu Kuro . Zet auzi un sunet si vazu fata maestrului sau care ii spuse sa se pregateasca sa zboare ca sa il salveze pe Kuro si sa se intoarca dupa cadavrele teroristilor dua ce vor muri.Auzind asta venind din gura maestrului zet se calmase si era pregatit sa faca dupa cum auzise. Un urlet rasuna in padurile de bruma , toti lupi urlara dupa de o data. Zet se gandi la creatura legendara, dar pe usa sparta intrase doar 3 lupi negri ce ii eliberase si ii speriau pe teroristi pentru moment.Zet se misca repede il duse pe Kuro la locu unde terenul era sigur apoi se intoarse catre teroristi. Un varcolac urias in forma sa de lup incepura sa macelareasca cararea fragila de la marginea prapasti ce facuse ca tot templul si toti teroristi sa cada in prapastia adanca si cu fundul plin cu tepi de piatra ce ii ucise pe toti. Zet nu apuca sa multumeasca creaturi ca aceasta deja plecase. Zet nu mai sta pe ganduri isi deschise aripile si colectara toti morti cu sigiliul teroristilor, ii aduse sus si lega cadavrele intre ele cu o funie adusa de un lup apoi carandui pe aceia in taraiala pe jos si pe Kuro in spinare pornira catre panoul cu misiuni.
MISIUNE COMPLETA VIATA RAMASA LA ZET SI kURO = 5 PUNCTE DE VIATA FIECARE!!!

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum