Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Prequel » Plot » Muncile Regatului

Muncile Regatului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Muncile Regatului la data de Sam Iul 26, 2014 9:02 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Cavalerii sunt natura de bază a unei idei vechi concepute cu mult timp în urmă; e vorba de protecția culturii. De demult, chiar cu zeci de milenii întregi date înapoi, primii oameni cu primele idei geniale au făcut schimbări strategice în existența noastră. Este clar că atâta timp cât există progres, există și distrucție; cantitățile sunt chiar lăsate la interpretația omului. Există multe probleme în a spune de ce. Dar cândva s-a decis că omul ar trebui să aibă de unde alege, nu să creeze complet. E bine și rău; iar sistemul ce ar fi condus alegerile se numește lege. Cavalerii sunt aici ca și legea în persoană, cu toate defectele și calitățile ei.
Zeci de milenii au trecut și nu foarte multe s-au schimbat. De fiecare dată când apare o idee, trebuie să fie protejată. Spre diferență de atunci însăși, acum poți câștiga dreptul de a fi cavaler dacă protejezi o idee atacată; deseori prin misiuni sau prin legături. Nimeni nu se naște cavaler, însă deseori toți mor ca și cavaleri. Este greu să-ți părăsești postul de muncă după ce deja ai decis să fii parte din el. Este presupus că există disponibil un panou de misiuni la castelul din Sud ce cuprinde numai misiuni politice și greu de duse la capăt. Numai ca și cavaler sunt disponibile. În momentul în care obține titlul, cavalerul primește din start o sabie de oțel și o armură de metal.Ca un cavaler să se țină de treabă, există o plată zilnică pe care o primești indiferent de absență și activitate. Când cineva primește titlul; salariul lui de bază este de 100 de arginți pe zi, sau 10 galbeni la zece zile (depinde de preferințe). Chiar și așa, cavalerul are nevoie de o activitate mai observabilă. Dacă un cavaler absentează o lună fără motive serioase, își poate pierde titlul și să devină iarăși sătean.
Chiar ca și cavaler; există mai multe opțiuni ce te ajută să înaintezi în rangul tău. La castelul de Nord sau de Sus, mai mulți cavaleri fac ronduri zilnice ca și gardă. Fiecare rond durează o noapte și jumătate de zi (aprox. 40 de rânduri). Rondurile se fac la propriu în categoriile Castelul Lupilor și Înăuntrul Slujbei! La fiecare 3 ronduri, salariul unui cavaler crește cu câte 200 de arginți. Deci, dacă n-ai făcut un rond, primești 100 arginți în fiecare zi. La 3 ronduri, primești 300 de arginți în fiecare zi/30 de galbeni la fiecare 10 zile. La 6 ronduri, este un total de 5 galbeni în fiecare zi. La nouă ronduri devii o Gardă Regală. Garda regală are salariul de 10 galbeni în fiecare zi! Cum poate spune și numele, garda regală se ocupă cu chestii politice, deci prezența la panoul de misiuni din castele este obligatorie în momentul când conducătorul îi cere. Ca și gardă regală, primești o armură făcută din aur și un coif făcut din argint. În plus, când o gardă regală merge într-o misiune politică, primește un cal pe care îl poate utiliza doar în timpul misiunii.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum