Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Sudul » Înăuntrul slujbei » avansarea la cavaler

avansarea la cavaler

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 avansarea la cavaler la data de Sam Iul 26, 2014 10:04 pm

Zet intelese ca Kuro era obosit si ranit asa ca decisae  sa zboare el pana la castel si sa isi ieie itemele lui si a le lui kuro. Dupa ce ceremonia va fi gata el va pleca in fuga prin padure si cand nu va mai fi vazut va zbura la kura sa ii deie itemele lui .  Ajuns la castel intra cu capul plecat si astepta sa vada ce se va intampla.

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: avansarea la cavaler la data de Lun Iul 28, 2014 8:55 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Din start, doi "asistenți" fură trimiși să asiste la acea promovare ai celor doi tineri. Asistenți nu erau la propriu, căci fură plătiți de adevărații asistenți ale unor garde regală să le dea tinerilor câte o armură de metal; cam veche minată dar măcar semilustruită - și o sabie de oțel cu un mâner extrem de gros de... marmură. Marmura este chiar foarte dură, totuși foarte greoaie.
La locul stabilit, asistenții ajunseră și îl văzură pe Zet de unul singur; nu aveau confirmarea vizuală că era chiar el, însă deîndată ce o porniră începură să explice de ce n-au fost primiți cu o sabie pe umăr de către un conte:
-Vezi tu, niciun rang mai înalt nu te consideră destul de experimentat sau de încredere încât să primești o legătură directă cu un lord; motiv pentru care noi ți-am adus armura.
Cei doi nu păreau foarte interesați de atenția băiatului și nu considerau să repete ce s-a spus deja; așa că s-au repezit să-i explice ce înseamnă a fi un cavaler. După aceea, iarăși repeziți, au trebuit să-i explice băiatului și de ce săbiile au marmură. Au "considerat" că trebuie.
-Vedeți tu, căpitanul postului de gardă a crezut că lupta voastră împotriva acelor teroriști este extrem de dubioasă și ca un test, v-a dat săbii greoaie cu care sunteți nevoiți să luptați în misiune. Săbiile sunt de două ori mai încete ca orice altă sabie ce se găsește în magazin, deci vă face de două ori mai încet. (și te împiedică pe tine să zbori când o porți!)
-În final, care îți este numele? Gărzile au nevoie de numele tău și al camaradului tău. Dacă ai înțeles TOATE astea și ești de acord, + ne spui numele voastre, ești liber să pleci!

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: avansarea la cavaler la data de Lun Iul 28, 2014 9:15 pm

Zet era obisnuit cu arme de atac rapid si fulgerator asa ca apucara arma si inceecand sa o ridice era sa o scape! Asa ca le lua in teaca pe ambele armurile le puse intrun sac si inainte sa plece spune ca el este Zet si cealalta armura si sabie va merge la partaneru sau Kuro. Asistenti plecara multumiti.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum