Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Vestul » Insulele de Fier » Depozitul de metal lucrat

Depozitul de metal lucrat

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Depozitul de metal lucrat la data de Mier Iul 30, 2014 11:32 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Insulele de Fier au subsolul plin cu tone de metale prețioase; în mare parte neatinse de niciun valedrus, n-au fost minărite încă și mai multe persoane pot pune mâna pe inimă că în mare parte nici nu vor fi scoase în masă pe aceeași masă cu frații lor prea devreme. Acesta-i motivul pentru care sunt porecliți Regii Minelor, cu sute de ore la curent ciocănind pământul și punându-i bunele în multe carturi. Toate pline cu metal lucrat și prelucrat sau chiar nelucrat în toată masa. La propriu, materiale solide de toate felurile - de la metale tăioase și solide, sau groase și dure, până la, mai rar, sticle bine șlefuite, scumpe, ascuțite la toate colțurile și rezistente ca și obsidianul.
Magazinele sau depozitele din Insulele de Fier sunt deseori caracterizate ca având arme ușor fragile la capăt însă letale la atingere. Materialul săbiilor, atunci când primesc un impact mult prea imens, încep să se frământe încet - deci ascuțirea ocazională este numai bună. Într-unul din cele mai.. medii magazine de pe piață, există un vânzător numit Sariel. Reputația lui de fierar e recunoscută ca făcând produse foarte satisfăcătoare. Metalele sunt tot foarte neutre, de nivel mediu, însă are în stoc mai multe "frumuseți" mai scumpe decât mulți își pot permite. Ce e ciudat este că în cele mai multe cazuri mulți valedruși ori nu cunosc cuvântul satisfăcător, ori nu se pot asocia cu el.
Oricine se consideră tactician pe moment, folosind diverse mișcări și multe metode de a lupta cu sabia într-o singură luptă - toate asociate cu viteza, are un loc în magazinul lui Sariel.

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: Depozitul de metal lucrat la data de Joi Iul 31, 2014 9:36 pm

Zet auzise de reputatia uimitoare a sabilor facute in marketul lui Sariel asa ca o pornira intracolo. Odata ajuns el face o comanda pentru o pereche sabii fantoma cu taietura letala(sabile fantoma sunt sabi de manseta ,adica cel mult 1m lungime ,20cm latime si greutate de cam 300g cel mult.)
poza:

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Depozitul de metal lucrat la data de Vin Aug 01, 2014 9:06 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Atenția lui Sariel fu captată de intrarea tânărului în magazin, căci în momentul în care ușa fu împinsă se "lovi" de niște bucăți de metal care anunțau proprietarul de oricine intră-n magazin. Acționau ca niște coploței, însă era un zgomot mult mai înjunghietor, zgâria timpanele!
Din forma menționată de băiat, fierarul înțelese că modul lui de luptă se bazează cu siguranță pe întoarceri tăioase și apăsate, chiar letale. Problema care-i veni imediat în cap când auzi de comandă este greutatea armei. Trei sute de grame? La doar trei sute de grame materialul cu siguranță nu va fi unul de calitate înaltă! Și fiind atât de slab, e posibil ca tăierile să nu fie atât de reușite. Apoi se gândi...
-Mm, modelul în sine nu se prea potrivește cu ce-avem noi pe aici, și nici greutatea - Știi, armele de genul sunt folosite pentru lovituri extrem de precise și reflexe rapide. Fiindcă sunt lovituri dureroase și rapide, cu atât mai multe kilograme are, cu atât mai multe șanse sunt să omori oameni-instant. În orice caz, tipurile de arme de genul sunt făcute prin castelul din Sud; și nu sunt mulți fierari care pot lucra marfa ce se face prin Sud. Eu nu sunt unul din ei; însă s-ar putea să te pot ajuta cu arma ta.
Sariel se gândi puțin, apoi își repetă în gânduri "soluția" problemei și după dădu din cap afirmativ.
-Așa e. Deci, îți pot face săbiile astea, însă dintr-un metal de o calitate medie și nu înaltă. Sticlele, pietrele sau metalele de calități înalte ori sunt prea grele, ori se frământă la întoarceri tăioase. Asta e ceva ce am învățat. Va fi un metal destul de ușor, însă cântărește un kilogram pe fiecare braț, și din cauza mărimii, va fi de cel puțin 3 ori mai greu de manevrat. Va rezista la atacuri surpriză și manevre agile, însă dacă este lovit din plin de un metal mai bun se poate "rupe". Pe lângă asta, nu cred că vei putea lupta prea mult cu ea, căci din cauza mărimii îți vor obosi brațele. Trebuie să o lustruiești după fiecare luptă. Ce zici, ești mulțumit?

Vezi profilul utilizatorului

4 Re: Depozitul de metal lucrat la data de Vin Aug 01, 2014 9:55 pm

Zet se gandi la faptul ca arma sa ar fi prea fragila pentru decapitarile si asasinarile pe care el avea sa le faca. Asa ca ii spuse batranului sa faca sabile de 50 cm lungime 25cm latime si 1,5kg fiecare. Deoarece Zet se antrenase la templul sau sa foloseasca niste lanci ca sabi pentru a se antrena in stilul luptelor cu 2 sabi el va putea folosi armele foarte usor. Dupa ce ii daduse detalile il rugase sa faca tot ce putea de 40 de galbeni luciosi!

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum