Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG Free » Informații » Fișe Personaj » Amanda Ante - Fișă Tehnici

Amanda Ante - Fișă Tehnici

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Amanda Ante - Fișă Tehnici la data de Sam Dec 12, 2015 1:05 am

Amanda Ante


Vârstă: 21 (28.12)
Sex: F (bi)

+:

Istorie: Amanda, fiica unor vrăjitori mediocrii, a fost născută într-un mic orășel din sudul Germaniei. Aceasta a învățat să-și folosească puterea interioară de la bunica acesteia, care, deși nu era o vrăjitoare foarte pricepută și talentată, era foarte înțeleaptă. Mandy s-a dezvoltat într-o familie dezbinată, plină de conflicte, și de aceea a fugit de acasă după ce și-a terminat studiile, la 21 de ani. Deși nimeni nu o considera o vrăjitoare bună, din cauza familiei ei, aceasta muncește mult ca să le dovedească contrariul: se dovedește a fi una dintre cele mai talentate, deși necoapte făcătoare de farmece.
Descriere: Amanda este o fată tăcută, nu foarte înaltă(1.65), care urăște minciuna și prefăcătoria. Aceasta nu se laudă și nu încearcă decât să-și găsească timp să fie singură, departe de locurile aglomerate sau persoane cunoscute. Este timidă și curioasă dar și copilăroasă, încât nu i s-a vorbt niciodată despre relațiile intime dintre două persoane: tot ce a aflat despre asa a fost din cărți. Iubește să citească, să privească cerul și ceaiul.
Spoiler:

TehniciArme:

Nume armă: Deep Forest Charm
Descriere: Un talisman cu puteri tămăduitoare, ce conține lemn de stejar, cioburi de Piatra Lunii, praf de obsidian, lemn de frasin, lavandă și cimbru, toate amestecate în ulei diluat de levănțică.
Abilități:  Vindecare
Descriere abilități: Dacă dopul este scos, cu ajutorul unei incantații, o energie lunară va vindeca jumătate din rănile unei persoane.
Consum abilități:
Reîncărcare abilități?
Consum invocare:

Invocări

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum