Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » Plot » Informații » Istorie

Istorie

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Istorie la data de Joi Feb 11, 2016 10:44 am

Flash

avatar
Campione
Campione
Istorie
In anul 2020 a aparut un portal catre alta lume undeva pe linia ecuatorului, unii spun ca aparitia acestuia a fost cauzata de niste experimente facute de guvern, altii ca e vina incalzirii globale, motivul adevarat nestiindu-l nimeni, sau poate prea putini.
Din acel portal au aparut diferite fiinte materiale supranaturale, de la ce am putea numi zombie, la varcolaci si vampiri, care din nefericire in mare parte nu sunt foarte prietenoase.
O data cu aparitia portalului o parte foarte mica din populatia planetei a primit puteri supranaturale, care ar putea rivala puterile bestiilor de pe cealalta parte a portalului.
Suntem in anul 2021 si pe moment pericolul fiintelor de pe cealalta parte a portalului a fost inlaturat, dar in orice moment ar putea sa apara ceva cu care organizatiile lumii noastre nu fac fata, din acest motiv a aparut Academia, unde cei cu puteri supranaturale invata sa si le foloseasca.
Pentru a cerceta cealalta parte a portalului a fost infiintata o baza de cercetare, pana acum nu s-au facut descoperiri in legatura cu aparitia portalului, dar se stie ca pe cealalta parte e o planeta foarte asemanatoare, diferenta majora fiind, desigur, populatia si starea in care e aceasta.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » Plot » Informații » Istorie

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum