Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » Gate » Alte Zone » O lume prea mare pentru un singur baiat [Free~Maxim o persoana]

O lume prea mare pentru un singur baiat [Free~Maxim o persoana]

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Scăpând acum câteva zile din "împărăția" în care a fost închis, R.E.D este
hotărât sa își îndeplinească scopul. Acest lucru se putea face doar prin a se înscrie în academia de magie.

Totuși, fiind închis toată viata, R.E.D nu cunoște nimic și pe nimeni. Ar trebui sa fie speriat, însa nu este. Este doar fascinat de tot ce are în jur. Știe sa citească, sa scrie și știe matematica. Chiar foarte bine (chiar dacă făceau sacrificii, orgi si cine știe ce altele, sataniștii chiar țineau la educație).

In drumul sau spre academie, R.E.D se oprește lângă vitrina unui magazin. Un boutique mai exact. Fascinat de luminile intense si de manechinele cu haine neobișnuite, băiatul începe a se holba examinând fiecare părticica a luminilor si a hainelor, de-a dreptul uluit.Ultima editare efectuata de catre R.E.D in Mar Feb 16, 2016 9:12 pm, editata de 1 ori

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Zinnia se plimba plictisita si se opri chiae langa baiat privind hainele de pe manechine. Hmmm...N-arata rau. gandeste ea.Vezi profilul utilizatorului
Tânărul băiat era încă o data hipnotizat de necunoscut. Ce strălucire intensa îmi face ochii sa-mi lăcrimeze. Culorile stridente imi incanta imaginatia. Într-o maxima uimire, băiatul își lipește mana de geam, apoi ușor ușor fruntea. Respira oarecum emoționat, înecându-se în propriile gânduri abstracte.

Bucla s-a de gânduri se sparge însa când vânzătoarea ii da o matura peste cap datorita faptului ca aburea geamu. Suprins, se uita cu putina ranchiune la bătrânica. Ii trece repede și își continua ușor si dezamăgit drumul, trecând agale pe lângă fata care asistase la toată sceneta. Nu face prea multi pași de larga ca deja se oprește, fiind acum fascinat de un înalt felinar care strălucea peste strada ușor întunecata.

Out of Character: Scuze pentru întârziere.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Vazand cele intamplate, pe Zinnia o bufni rasul. Se uita dupa baiat oprindu-se din ras. Interesant baiat. gandi ea.


Out of Character: Nu-i nicio problema.Vezi profilul utilizatorului
Iata ca din nou R.E.D este trezit din transa. Nu, vânzătoarea nu s-a întors. Râsetele fetei il fac pe R.E.D sa se întoarcă ușor la ea. O analizează subiectiv apoi își ia un aer serios pentru a-i spune, cu fermitate:
-Nu este politicos sa razi de necunoscuți. In glasul sau se putea distinge o ușoara tonalitate părinteasca. Sper ca micile lectii de actorie pe care mi le dadea mama pentru a ma distra o sa dea roade.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
-Scuze. Scuze. spuse ea inca amuzata. Doar ca esti amuzant cum privesti totul de parca-l vezi pentru prima data. continua ea zambind usor.Vezi profilul utilizatorului
Apropiindu-se cu pași înceți, R.E.D își ia o statura mai gânditoare. Își pune chiar si doua degete la barba ca filozofii. Când ajunge destul de aproape de ea pentru a o înțelege mai bine, ii replica puțin prostuț.
-Da nu e prima oara. Le-am mai văzut în reviste.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
-Stai! Tu chiar le vezi pentru prima data in realitate? intreaba ea uimita.Vezi profilul utilizatorului
Nu era evident...? R.E.D își schimba complet starea, punându-și un zâmbet jucăuș. Își pune o mana la ceafa și ii răspunde cu o urma de ezitare:
-Defapt da...adică nu tot...majoritatea da.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
-Ohhh...Imi pare rau sa aud asta. spune ea zambindu-i cu compasiune.Vezi profilul utilizatorului
R.E.D da din umeri indiferent. De ce m-ar deranja? Adică am niște cicatrici pe trup pentru tot restul vieții, dar nu ma deranjează prea tare. Doar când ma spăl ma gâdila. Ii întinde mana și spune sumbru dar totuși jucăuș:
-Reprezint existenta demonilor.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Il priveste putin dubios dupa care zambeste si da mana cu el.
-Zinnia. spune ea pe un ton calm.Vezi profilul utilizatorului
Isi retrage mana si și-o pune din nou pe lângă corp. Cautând un subiect de discuție, ii vine relevația de a o întrebă după noua secunde de tăcere:
-Si, încotro ți-e drumu?

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
-Spre orice loc cu mancare! Mi-e cam foame. Daca nu ai nimic de facut, vrei sa ma insotesti? il intreaba ea, pregatindu-se sa plece.Vezi profilul utilizatorului
Hmmm...mancare...restaurant...N-AM FOST NICIODATĂ LA UN RESTAURANT! R.E.D uita de academie si accepta invitatia fetei. Nestiind deloc orasul sau macar sa se ghideze (da, nu stia nici sa se duca la academie. Spera doar ca o sa gaseasca prin noroc drumul.)
-S-sigur, alege tu unde mergem. Spuse el cu un ton entuziasmat.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Zambi cand vazu entuziasmul din ochii baiatului si ii facu semn s-o urmeze, dupa care ea porni spre restaurantul ei preferat unde obisnuia sa mearga cu batrana care a crescut-o.Vezi profilul utilizatorului
R.E.D o urma, abținându-se cu greu sa nu se oprească la fiecare pas sa exploreze vreo alee întunecata sau vreun obiect necunoscut. Într-un final, cei doi ajung la locul ales de fata. R.E.D răsufla obosit. Sa vad atâtea lucruri de explorat și sa nu le pot explora e un adevarat chin.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Privi nostalgica restaurantul dupa care intra impreuna cu baiatul si se asezara la o masa de langa fereastra. La scurt timp vine si un chelner care ii da lui R.E.D un meniu si apoi pleaca.
-Si...Incotro mergi? intreaba ea curioasa.Vezi profilul utilizatorului
Sângele din vene începe sa ii curgă din ce în ce mai repede. Ochii lui se ațintesc spre fata și fata ii se face roșie. Mâinile le are pe masa, acum încleștându-le.
-A-CA-DE-MI-A!!! Exclama dându-și seama ca a uitat. Se ridica urgent de la masa. Trebuie sa plec, îmi pare rău. Ma revanșez data viitoare. După ce spune acestea, o ia la sănătoasa spre ieșire, lovindu-se de ușa. Se ridica zbuciumat și o ia din nou la goana, reușind sa iasă de data asta pe ușă. Știe ca trebuie sa se ducă la Academie, însa nu știe locația. R.E.D e pierdut din nou.

OOC: Postează tu ultimul mesaj și apoi încheiem.

Vezi profilul utilizatorului

Zinnia

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Zinnia se ridica brusc de la masa vrand sa-l opreasca insa era deja plecat.Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum