Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » Gate » Marea Lacrimilor » Lacrimi de sirena

Lacrimi de sirena

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Lacrimi de sirena la data de Mar Feb 16, 2016 9:17 pm

Kunreas

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Kunreas iesi pe portal speriat de ceea ce se putea intampla. Privi in jur foarte atent ca sa nu faca ceva gresit, niste oameni il trimisese sa ia asa numitele "lacrimi de sirena", el cum nu vazuse ceva fantastic precum o sirena credea ca se refereau la ceva artifact dar avea dubii... totusi tocmai iesise pe un portal.
A inceput sa avanseze cu atentie, era pe o plaja pustie iar in fata lui era marea... sau oceanul, nu se prea stia iar oamenii care l-au trimis nu specificasera nimic. Se apropie de apa si privi in jur.
"Oare cum se presupune sa iau lacrimi de sirena" se intrebase in gand in timp ce cauta in jur ceva ce sa ii atraga atentia.
Dupa o ora de cautari auzise un zgomot venit dinspre mare, cand isi intoarse privirea vazu o fata tanara in apa, avea doar capul in afara apei si era foarte frumoasa. Kunreas normal ar fi ignorat-o din cauza ca era ceea ce poti numi extremul antisocialului dar ceva il facea sa avanseze catre ea, nu isi dadea seama dar picioarele lui se miscau catre aceea fata.
-Haide, vino - Zise fata privind cu un zambet pe fata pe Kunreas.
Ajunse cu apa pana la genunchi si doar atunci observa din cauza racelii apei ca se scufunda, brusc se oprise si privise in alta parte.
-Huh?- zise sirena parca putin curioasa.-cum de te-ai oprit?
Kunreas statea tacut neprivind sirena, nu stia nici ce sa faca, nu mai vazuse o sirena pana atuncea. Sirena incepuse sa inoate in jurul lui iar el ca sa nu o vada privea in sus.
-Raspunde, de ce te opresti?-zise din ce in ce mai curioasa.-la ce te gandesti?
-pai... la ce ai putea face aici...-zise speriat
Sirena ezita si il privi din cap pana in picioare, marii putin ochii dar apoi isi cobora iar privirea.
-pai e un loc interesnt, ai putea venii cu mine daca vrei.-zise ea calma zambitoare iar
-nu... nu prea doresc... multumesc de oferta....
-hmh... ce incapatanat esti, daca ai venii cu mine as putea sa iti fac pe plac.
Kunreas isi imagina la ceea ce se putea refera dar antisocialismul lui ii reveni.
-Nu... nu vreau...
-haide, vino cu mine -sirena se apropie de el.
-am zis nu... te rog nu mai insista...
-o sa vii cu min...
-AM ZIS CA NU! ESTI SURDA!?- Kunreas isi puse o mana la gura, nu stia de unde venise acele cuvinte, niciodata nu strigase pana atunci si nici nu vroia, parca nici nu isi amintea ca strigase dar totusi o facuse si o vedea pe fata speriata a sirenei.
Fata sirenei dintr-o data trecu la o fata nervoasa, ochii invepeau sa ii straluceasca, se pregatea sa il transforme in piatra dar el nu o privea, tot timpul privea in sus si ea nu avea cum sa ajunga acolo cu fata.
-hmh! nu s-a terminat! data viitoare vei fi sclavul meu si al mai multor sirene, stai calm, nu te voi ucide, ar fi o pedeapsa prea usoara!-zise si apoi pleca.
Kunreas sufla usurat si privi din nou in jos, totusi cand privi vazuse ca niste picaturi albastre fosforescente erau pe suprafata apei, le lua intr-o sticluta amestecate cu apa. "oare astea sunt lacrimi de sirena?" se intreba el cat timp trecea din nou prin portal.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum