Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » Role Play World » Inregistrare » Inregistrare » Fisa Personaj » Divaro Richard

Divaro Richard

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Divaro Richard la data de Sam Aug 13, 2016 8:50 pm

Nume Personaj:Divaro Richard
Varsta:18
Imagine Persona:

Personalitate Personalitatea lui depinde mult in functie de situatie insa oscileaza de la a fi serios, la a fi copilaros. Tinde sa explice mai mult decat este nevoie insa poate glumii si in exces. Cu toate acestea este foarte sincer si de incredere.
Istorie Este un tanar inventator si alchimist. Are o minte stralucita si doreste sa afle tot ce se poate. Datorita talentului sau si a memoriei sale fotografice poate sa recreeze orice tip de tehnologie. Find nemultumit doar cu atat a inceput sa descopere si tainele alchimiei reusind sa realizeze formule si substante de neimaginat putand egala chiar insusi magia pura. Acesta combina tehnologia si alchimia pentru un produs spectaculos.

Nivel:

Nivel : -
Experienta: -
Link Topice: -

Tehnici:

Power Costume:

Este un costum mecanic care Richard il poarta mereu desi este compact si poate folosit pe parti. Manusile ii ofera putere marita si sunt capabile sa emane energie pe post de proiectile. Cizmele il pot propulsa pentru zbor. Casca ii permite sa respire in medii toxice sau lipsite de oxigen. Costumul in sine il protejaza in mare de orice atac fizic sau magic direct si ii mareste forta si aptitudinile fizice.

Rang : D
Consum : 0
Reincarcare : 0
Link: http://ratekevfire.forumgratuit.ro/t348-power-costume
Titan Buster:
O armura cu marimea de 3m si blindata dintr-un aliaj extrem de rezistent creat chiar de el. Armura este incarcata de 3 cristale energetice care in total au capacitatea energetica egala cu cea a unui reactor nuclear. Armura este capabila sa reziste la o forta mai mare decat cea a unui impact cu un meteorit. Este capabila sa emane impulsuri energetice, electricitate si presiune pe aburi. Este o armura izolata care poate rezista si in apa si in spatiu.

Alchimist Master:
Richard este un maestru in tainele alchimiei fin capabil sa schimbe structura moleculara si forma de agregare a obiectelor printr-o simpla atingere, poate sa schimbe locul intre obiecte si poate face obiecte sa dispara. Richard este capabil sa foloseasca si diferite substante cu diferite efecte si poate manipula elementele primare insa doar superficial.

Overdrive:
Richard se injecteaza cu o substanta care ii sporeste substantial abilitatile fizice si psihice. Find capabil ca intr-o secunda sa poate procesa un milion de posibilitati ale unei singure actiuni astfel putand aticipa cu exactitate miscarile adversarului si sa raspunda la acestea instictiv. Simturile lui sunt cu mult imbunatatie find capabil sa vada in intuneric, sa aiba un auz super dezvoltat si un simt al mirosului capabil sa il intreaca pe cel al animalelor.


Arme:

Dimensional Sniper:

Nume Arma : Dimensional Sniper
Descriere Abilitate : O luneta creata de Richard care are o precizie extraordinara si poate trage cu gloante de diferite feluri. Gloantele sunt facute de catre Richard avand diferite efecte, principalele gloante pot patrunde si prin armura unui tanc. Luneta este prevazuta cu detector de caldura si lentila de noapte. Desi arma este mare este confectionata dintr-un material usor si rezistent si poate fi manevrata usor.
Raza de actiune : 5 km
Imagine Arma:

Rang : E
Consum : 0
Reincarcare : 0
Link: antrenament: http://ratekevfire.forumgratuit.ro/t343-dimensional-sniper#1974
Pasiva:

True Artillery: Gloante cu diferite efecte.
Link: http://ratekevfire.forumgratuit.ro/t344-true-artillery#1975
Rang : D
Consum : 0
Reincarcare : 0
       
       
       
       

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: Divaro Richard la data de Joi Aug 25, 2016 2:06 am

Titan Buster si ultimele 2 sunt inactive ca nu au antrenament
Iara costumu ala al tau , consuma energie . Orice energie ce iti ofera abilitati se pune ca energie . Altfel toti ne-am mecaniza si nu ar fi bine .
   
“—The Crimson Red Dragon dwelling within me, awaken from your dominance”
[—The Crimson Heavenly Dragon I possess within me, rise up to become a King]
“—The jet-black God of Infinity”
[—The glorious Red God of Dreams]
“[Watch over the forbidden existence we shall become that transcends the boundaries]”
“[—We shall dance like radiance within the inferno!]”

Vezi profilul utilizatorului http://ratekevfire.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum