Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » Role Play World » Oras » Oras » Universitate » True Artillery

True Artillery

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 True Artillery la data de Sam Aug 13, 2016 10:13 pm

Richard nu era multumit doar cu arma sa asa ca sa gandit "pentru o arma buna trebuie sa ai munitie buna" asa ca a luat gloantele sale normale si le-a inbunatatit.
Gloante cu tranchilizant- a integrat o fiola in modelul initial al glontului iar in momentul atingerii tintei acesta elibereaza substanta. Tranchilizantul este facut dintr-un amestec de somnifere cu toxina de meduza care paralizeaza sistemul nervos al tintei.
Gloante explozive- a instalat o capsula in varful glontului iar in interiorul ei era o substanta facuta din nitroglicerina pentru explozia initiala si un produs din mai multe substante inflamabile care la explozia nitrogenului se aprind si creaza o explozie cu aria inte 1 si 5 m depinde de doza glontului.
Gloante electrice- Richard a construit un dispozitiv cu un cristal minuscul in acesta in nauntrul glontului care elibereaza o cantitate mare de energie electrica stocata in acel cristal ca un acumulator.
Gloante criogenice- datorita aptitudinilor sale de alchimist a creat un cristal cu propietatea de a ampligica efectul orcarei substante pe care o absoarbe initial, a intregrato in varful glontului iar la baza glontului se afla hidrogen lichefiat intr-un compartiment, datorita presiunii cristalul il atinge si emana acel efect ce ingheata totul pe o raza de 2 m.
Glont elastic- studiand substanta care o emana paianjanii a reusit sa recreeze aceasi substanta si sa o concentreze. A introdus subtanta in interiorul unui dispozitiv care poate fi setat sa se deschida, in contact cu aerul substanta se expandeaza intr-o plasa din panza de paianjen imensa cu diametrul de aproximativ 3m. A integrat dispozitivul in planul glontului.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum