Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Discuții » Divertisment » Gaming » Icarus Online

Icarus Online

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Icarus Online la data de Mier Aug 24, 2016 12:44 pm

Gekiro

avatar
Sora
Sora

Icarus Online, varianta coreeană și originală a jocului, Riders of Icarus, prostie de la Nexon, companie mare, înseamnă că-i joc bun, și Project Icarus Online, varianta parțial în engleză ( fără sunete ) făcută de niște oameni care vor ca toată lumea să joace versiunea completă ( cea incompletă fiind cea de la Nexon, vin cu update-uri la 50 de ani pe când restul le au deja ). La prima vedere pare a fi doar un MMORPG, monoton, ca toate celelalte. Însă nu e. În acest joc frumușel fiecare player are ocazia de a îmblânzi ce-l taie capul. Bine, înafară de vulpi Neutral . Vrei o țestoasă care face drift-uri? Se poate. Vrei dragon? Se poate. Vrei un cal frumușăl din metal ce scoate sunetele unei grenăzi ce se lovește de perete când galopează? Toate astea sunt posibile datorită " Taming System "-ului prezent în joc, care te lasă să pui mâna pe ce dorești, în unele cazuri având nevoie de un " Mark " special al monstrului/animalului. Fiecare entitate care poate fi îmblânzită necesită un anumit număr de Taming Points, 100 pe zi sau pe level. După ce se urcă cineva pe un monstru ca să îl îmblânzească ( apeși space, duh ) vor apărea patru butoane și două bări. Acestea o să se aprindă total random. Dacă mount-ul nu vrea să se lase a fi îmblânzit bara de jos se va umple iar dacă aceasta se umple îmblânzirea eșuează. Acele butoane care se aprind random sunt pentru a spori umplerea bării de sus, cea pentru success.


Fiecare creatură,monstru,animal are o pagină specifică  într-un *pokedex* numit bestiary. Un jurnal care explică vag ce ar trebui să ai pentru a reuși să îmblânzești o creatură specifică.

După ce intri pe joc ai de ales dintre 6 clase, ( 5 pe Riders ) . Archer, care e un țăran ce trage de la depărtare în continuu  Very Happy, Berserker, clasă cu probleme de identitate, nu știi dacă ești tank sau dacă trebuie să dai damage, Guardian, tank-ul jocului, Priest, decide dacă mori sau nu, Assassin, full dps și în cele din urmă, Mage, pentru damage la fel ca Assassin.
În joc, sunt 4 rarități ale monștriilor și ale echipamentului pentru fiecare clasă. Acestea fiind Common, Elite, Heroic, Legendary. De asemenea, și dungeon-urile jocului au aceste rarități. Între instanțe există un timer.   • Storyline ( Common ) - 15 Minute
  • Elite - 30 de Minute
  • Heroic - 1 Oră
  • Legendary - ? (personal nu am ajuns să fac solo un dungeon pe legendary, nevoie de nivel 40 la dungeon de 15... nu mai zic nimic)


De asemenea jocul beneficiază de un sistem de crafting și unul de gathering ( strângerea materialelor ) și de PVP ( nu încă pe riders  Evil or Very Mad ). Dacă cuiva i se pare că am făcut prea mult hate celor de la Nexon cu jocul lor, îmi spun doar părerea. Mi-am pierdut 222 de ore pe el,din păcate. Și cu toate astea spuse, s-a terminat primul review făcut de mine.


Download
Steam ( Nexon )
Icarus Online ( Varianta completă, parțial în engleză )

Cine se apucă poate să-mi dea add, IGN: ChokehazardVezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum