Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Ratekev Role Play » Facebook » OC » Maleficul tren Thomas

Maleficul tren Thomas

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Maleficul tren Thomas la data de Dum Sept 04, 2016 6:33 pm

Rai

avatar
Kyouma
Kyouma
Nume Personaj: Trenul Thomas
Vârstă: Nu are
Sex: Masculin
Istorie: Trenul Thomas a fost rezultatul iubirii altor doua trenuri. Acesta a fost la inceput un tren mic, dar a crescut, acum fiind un tren mai mare decat atunci cand a fost mic. Thomas este foarte puternic si in ciuda aparentelor, si cand spun aparente ma refer strict la expresia lui vesela cu acel zambet tamp pe fata, este de fapt un tren malefic, cel mai malefic tren din cate exista.
Descriere: Trenul Thomas este un tren de culoare albastra, fata gri si gatul negru, picioarele le are tot albastre si mijlocul rosu.
Poză personaj:


Abilitatile lui Thomas:

Infailibil - Aceasta abilitate pasiva ii permite lui Thomas sa nu primeasca nici o modificare externa, nici in legatura cu energia, puterea, dimensiunile, culoarea acestuia, nici la nivel molecular, acestuia nu i se pot reduce, micsora, anula puterea din partea inamicului.

Principiu - Thomas nu are energie si nici viata, este un tren.

Intelegerea timpului - Thomas nu este afectat de schimbarile timpului deoarece acesta traieste inafara axei timpului, acesta nu percepe ca pe o schimbare atunci cand timpul incetineste, creste, se opreste sau orice fel de alterare a lui. De asemenea, daca un lucru calatoreste cu viteza luminii, sunetului, timpului, etc, in perceptia lui Thomas, acel lucru, se misca cu o viteza obisnuita, nici mai mica, nici mai mare ca cea a lui Thomas.

Intelegerea totului - Daca Thomas doreste, acesta poate schimba perceptia celorlalti fata de el. Poate sa existe sau sa nu existe. Poate sa fie atac sau nu poate sa fie atacat. Poate sa primeasca daune sau nu poate sa primeasca daune. Vointa lui este divina, desi nu are o vointa.

Mind control - Thomas nu poate fi controlat in nici un fel deoarece este doar un tren, nu are minte, nu are suflet si nici inima, ochii lui vad doar ceea ce el vrea sa vada, iluziile nu il afecteaza.

God heal - Acesta se vindeca instant, desi nu poate primi daune, in caz in care primeste, ceea ce este imposibil. Iar imposibilul posibil este de asemenea imposibil.

Fier de calitate - Thomas nu moare, nu imbatraneste si nu se invecheste, nu se imbolnaveste, nu se otraveste, nu primeste stuun, nici slow, nu sta la pat, fierul de calitate este de fapt materialul din care Thomas este facut. Este un fier neobisnuit cu proprietati neobisnuite ce nu pot fi intelese de catre nimeni.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum