Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Ratekev Role Play » Facebook » OC » Meliodas

Meliodas

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Meliodas la data de Joi Sept 08, 2016 12:09 pm

http://nanatsu-no-taizai.wikia.com/wiki/Meliodas

Abilitati :

Full Counter - Poate opri orice atac care contine sau necestia magie , chakra , ki , nen si multe alte tipuri de aura .

Revenge Counter - Odata ce Meliodas primeste un atac poate folosi Revenge Counter pentru a-l trimite inapoi cu puterea dublata .

" />

Demon Power - Odata ce Meliodas este furios sau Demon Sword-ul lui este atins de altcineva , acesta dezvolta o putere de demon , aceasta invelindu-i corpul intr-un fel de mana de culoare mov inchis spre negru . Permitandu-i sa isi faca arme din maini sau picioare , puterea lui triplandu-se in aceasta forma . Aceasta putere nu poate fii oprita sa curga prin corpul lui Meliodas indiferent de trucurile facute de adversar

" />

Demon Slayer - Aceasta abilitate ii permite lui Meliodas sa concetreze puterea de demon in interiorul sabiei pe care o foloseste . reusind sa dea daune majore cu acea sabie .

Dead Punch - Cand Meliodas are concentrata puterea de demon , poate disruge si cea mai puternica armura , dand daune majore celor antrenati sa suporte dureri majore .

Metal Crush - Cand Demon Sword-ul lui Meliodas intra in contac cu o putere egala sau mai mare , aceasta poate oferii un atac , permitandu-i lui Meliodas sa treaca cu o viteza inegalabila pe moment , pe langa adversar , lasandu-i daune destul de grave .Lightning Strike - Cand Meliodas e in stare sa lupte cu sabia primita de la Liz ,  acesta o poate folosi adaugand niste fulgere in jurul ei care poate da Stun adversarului pentru 3 secunde .


Counter Vanish - Orice atac format din energie , poate fii respins de Meliodas cu palma mainii drepte . Daca obiectul care vine este un glont acesta va fi invelit in aura de demon al lui Meliodas si va incetini oprindu-se pana sa ajunga la tinta .

Hellbaze - E o abilitate folosita doar impotriva demonilor , acesta permite lui Meliodas sa atace orice demon , invelindu-l in aura lui de demon mov inchis , facandu-l sa dispara inapoi in iad .

Demon Healing - Orice parte a corpului lui Meliodas care este detasata in lupta poate fii regenerata prin tinerea ei la locul de unde a fost desprinsa , Meliodas astfel reusind sa isi vindece partile pierdute ale corpului .

https://media.tenor.co/images/b67ac92056cae0045501a0f9e5cec4ac/raw

Demon Blast - Puterea de Demon ii poate fii adunata si concentrata intr-un singur loc , incat sa creeze o explozie imensa care se intinde pe o raza de 500 de m , facand multe daune majore .

Knight Demon - Aura de demon a lui Meliodas ii inconjoara Demon Sword-ul devenind o sabie cu o lungime destul de mare , care poate sa dea multe daune .

Demon Father - Mainile lui devin doua aripi ascutie care ii permit sa zboare si sa atace in acelasi timp . Poate ataca cu ele si pe pamant ca si in aer .
Century Sword - Mana lui dreapta va fi invelita in puterea de demon , reusind sa se creeze o lama , aproape indestructibila , care va putea da daune si pe cel mai indestructibil corp , nu chiar majore ( depinde de personaj si de puterea acestuia )Super Demon 2 - Puterea lui Meliodas sporeste , fiind invelit intr-o aura neagra , parul lui devenind negru , puterea lui dublandu-se .

Black Zone - Meliodas ( fara puterea de demon ) poate creea o arena unde puterea lui normala este sporita , reusind sa isi duca adversarul acolo pentru 5 minute .

Super Demon 3 - Parul lui Meliodas devine rosu iar ca putere este echivalent cu un Super Saiyan 2 .

Emperor Gravity - Cu doua miscari ale mainii , poate tintui adversarul aproape 10 secunde cu picioarele lipite de pamant .

KNIGHT BOMB - 96 % Din puterea lui Meliodas este pus in acest atac , indiferent daca este in forma de demon sau cea normala el poate forma o bomba din energie de marime medie dand daune majore adversarului .

Cruel Sun - Eradica adversarul , sau in cazul celor imuni le reduce puterea cu 20&

Pride Flare - Viteza lui Meliodas sporeste , lovind cu un Uppercut adverasul reusind sa il arunce in aer la vreo 50 de metrii .

Chibaku Tensei - Cu puterea de demon , Meliodas formeaza o sfera neagra imensa care atrage adversarul dandu-i un damage destul de puternic .

Super Demon 4 - Parul lui Meliodas se imparte in trei culori Galben , Rosu si albastru . Puterea lui sporind de 10 ori mai mult ca la Super Demon 3.

The Dragon Sin - Sin-ul de pe mana stanga al lui Meliodas poate sigila orice putere si obiect care au legatura cu un dragon , pana si un dragon deja sigilat in interiorul Sin-ului sau .

The Demon Eyes - Orice miscare , sau dorinta a lui Meliodas in privinta cu apararea lui va fii indeplinita , devenind aproape imun in legatura cu asta , el fiind in forma de demon .Demon Sword Form 2 - Sabia lui de demon are 4 forme , a doua trimitandu-l pe el si pe cei cu care se lupta intr-o dimensiune unde puterea lui Meliodas este sporita cu 20%

Demon Sword Form 3 - Aceasta poate face ca sabia lui Meliodas sa treaca prin orice fel de aparare , fie Imagine Breaker , fie Full Counter sau Counter Vanish . Orice armura existenta poate fii distrusa cu doua lovituri , una in piept , una in abdomen cu aceasta forma indiferent din ce e creeata armura .

Demon Sword Form 4 - Sabia devine una cu tais , nu foarte mare , dar ii ofera lui Meliodas puterea teleportarii poate atinge adversarul cu ea astfel ducandu-i pe amandoi intr-o dimensiune unde puterile magice sau oricare altele in afara de cele corp la corp sunt anulate , puterea lui Meliodas sporind de 70 de ori mai mult . Deasemenea majoritatea armelor interdimensionale sau letale pot fii blocate cu usurinta cu aceasta forma a sabiei .Super Demon 5 - Puterea lui se schimba total , reusind sa atace cu o viteza inzecita fata de cea a luminii , puterea devenind sporita de 100 de ori si ea , iar in aparare este acoperit de un scut demonic .  

Full Breaker - Full Counter combinat cu Imagine Breaker pot oprii pana si cel mai interdimensional atac . Dar daca mainile ii vor fii taiate acestea se vor regenera deoarece celule de demon din corp vor face sa ii creasca la loc , aflandu-se acestea in tot corpul .

Big Demon Theory  - Seria de 5 lovituri care pot distruge absolut orice dimensiune , inclusiv oamenii din ea . Incepand cu o stanga , o dreapta , un lowkick cu piciorul drept si un lowkick cu piciorul stang , iar dupa urmat de o lovitura de cap , Meliodas poate sterge orice galaxie si orice om din ea .

Zeldirs and Esterossa - Acestia pot comunica cu Meliodas prin intermediul telepatiei reusind sa ii imprumute din puteri , Meliodas in a patra forma a sabiei de Demon si cu puterea  celor doi reusind sa lupte cu 200% din ce areThe Blue Spirit - Reusind sa puna o concetratie de 30 % din puterea lui Meliodas va creea un lup albastru din energie care cand intra in corpul adversarului ii va scadea puterea devenind de 3 ori mai mica ca la inceput .

Demon Eyes Remastered - Aceasta tehnica foloseste peste 50 % din puterea lui Meliodas dar este imun in orice galaxie sau dimensiune , puteriile ramandu-i oricum in orice fel de circumstante .Merlin's Circle - Odata ce Meliodas rosteste cuvintele ''Merlin , come with me '' acestuia ii poate fii indeplinita absolut orice dorinta . Daca acesta va dori ca dimensiunea sa fie schimbata , aceasta va fii schimbata , daca va dorii sa ii fure puterile adversarului , atunci acestea ii vor fii absorbite .Dragon Handle - Meliodas poate creea un dragon care va fura 45% din puterea adversarului doar ajungand la 10 metrii in fata lui . Acesta este imun la Imagine Breaker sau Full Counter

The Demon Bomb - Demon Bomb-ul lui Meliodas poate ataca cu 150% din puterea lui orice adversar . Acesta fiind ca un Spirist Bomb cu nevoie de incarcare de 3 secunde poate distruge 2 galaxii dintr-i singura lovitura .Demon Blood - Sangele lui de demon este baza unei mari parti din puterie lui . Sangele lui nu poate fii controlat de adversar indiferent de tehnica sau de puterea care este folosita , neputand nici macar sa fie colectat pentru a forma arme sau explozii letale .


Legendary Sin - Acesta se poate forma furand o parte din puterile celorlalte pacate , cu acordul acestora . Odata in forma completa a sin-ului legendar , Meliodas poate sigila orice fel de spirit , creeatura de 5 ori .

Pe langa celelalte moduri , Meliodas mai are inca 4 moduri de lupta , in afara de puterile de demon .

Crazy Mode:
Meliodas poaet innebuni , incepand sa rada fara sens , puteriile lui normale (fara cele de demon) sunt sporite de 10 ori . Viteza lui o depaseste pe cea a luminii , iar orice gand al lui este indeplinit . Daca va vrea ca adversarul sa fie lasat fara arme si tehnici , acesta va ramane fara ele .


Full Power Mode :
Puterea lui Meliodas nu consta doar in Super Demon 5 , DER sau Demon Sword Form 4 , cand intra in Full Power Mode , acesta poate ajunge la Super Demon 50 , puterea lui devenind de 100 ori mai mare ca maxim.ul Super Demon 5 . ( Super Demon 500 ) Demon Sword.ul ajunge la forma 40 , care , cand atinge adversarul , ii va l asa o gaura in corp unde va curge sange in continuu .

Ghoul Mode:
Ghoul Mode.ul ii aduce lui Meliodas , Kagune.ul . Kagune.ul , adunat cu puterea lui Meliodas de Super Demon 50 , poate distruge orice aparare , prezentand o pasifa la tehnicile de nulificare , iar ca atac poate patrunde lejer orice corp existent .

The Last Run Mode :
Acesta ii ofera lui Meliodas o puterea de 10 ori mai mare decat cea a Super Demon 50 . Aceasta ajungand la un Super Demon 500 , Meliodas devenind imun , puteriile ramanandu.i in orice dimensiune existenta , reusind la o lupta corp la corp sa isi omoare adversarul doar cu cativa pumni , nu cu putere maxima , viteza lui neavand un termen de comparatie


       
       
       
       


Dragon Slayer Talent - Meliodas primeste toate abilitatile pe care Natsu Dragneel le insuseste in manga si anime-ul Fairy Tail , avand puterile Dragonului Demon : Yuta .

The 8 Gates of The Sacred Stares : De fiecare data cand Meliodas deschide cate o poarta , puterea si viteya lui sporesc , fiind inconjurat de un dragon imens care da Damage puternic , dragon-ul si loviturile primite odata cu intrarea in campul sau vizual nu pot fii opritie , dragonul nu poate fii eradicat , nulificat sau teleporat ori sa fie facut sa dispara .

Meliodas's Read :Meliodas isi foloseste ochii pentru a citi miscarile adversarului reusind sa le anticipeze pentru cel mult 5 runde , reusind sa iasa nevatamat din fiecare atac .

Hollow Lance : O sulita adusa din iad , imensa cu o putere echivalenta cu a unui atac Night Omnipotent este trimisa catre adversar , fiind greu aproape imposibil ca aceasta sa fie eradicata , facuta sa dispara sau sa fie oprita .

The 9th Gate : Poarta care odata deschisa il face pe Meliodas sa devina Omnipotent and Omniprezent Demon God (OODG) , devinand in sine cuvantul eradicare , orice va face contac cu el , orice teleportare orice atac va fii eradicat , puterea lui de la Super Demon 500 este sporita din nou la Super Demon 5000 fiind imun la orice atac existent , stiind orice se va intampla , fiind imposibil sa fie oprit de cineva , fiind la fel de imposiibl sa fie afectat chiar si de 20 de atacuri deodata .

Vasto Lorde : Parul lui Meliodas creste , devine portocaliu , iar corpul acestuia devine mai puternic de mai 100 de ori decat Super Demon 5000 , he is now the king of the hell . El ajunge aproape omnipotent , la final ajungand sa combine toate puterile , intr-una singura , ajungand un True Infinity God.

Majin God : In orice forma , indiferent de cat de puternic e adversarul , Meliodas va creea o minge facuta din materialul unui meteorit , stapanind toate tehnicile din Inazuma Eleven , trimitand mingea cu viteza enorma , si cu putere dublata fata de ce a primit de la adversarul sau .

Abilitati invatate in timpul ''Crossover War'' : http://fma.wikia.com/wiki/Alchemy
http://onepiece.wikia.com/wiki/Gomu_Gomu_no_Mi/Techniques
http://onepiece.wikia.com/wiki/Devil_Fruit
http://vsbattles.wikia.com/wiki/Yoh_Asakura
http://bungostraydogs.wikia.com/wiki/Bungo_Stray_Dogs
http://vsbattles.wikia.com/wiki/Kiyama_Hiroto

Theme Song-uri folosite in luptele lui Meliodas :
https://www.youtube.com/watch?v=ySt-Qfy_p2I&t=432s
https://www.youtube.com/watch?v=_TUTJ0klnKk
https://www.youtube.com/watch?v=zYLysZhBfYE
https://www.youtube.com/watch?v=wbTECsydbZM
https://www.youtube.com/watch?v=jqXUm2YS-mM
https://www.youtube.com/watch?v=405OtCF4IwY
https://www.youtube.com/watch?v=cQgRApn4Lf0
https://www.youtube.com/watch?v=POJJ0giy4UI
https://www.youtube.com/watch?v=oSXrZWtBjcw

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum