Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Ratekev Role Play » Facebook » OC » Shinah ~ Fisa personaj Anna

Shinah ~ Fisa personaj Anna

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Shinah ~ Fisa personaj Anna la data de Dum Sept 11, 2016 9:43 pm

Nume : Shinah
Imagine
Imagine:
Personalitate :
Este o fire destul de complicata. Este foarte bipolara, in momentul de fata este prietenoasa si inocenta, iar in secunda doi te poate ucide fara mila sau resentimente.
Totul se datoreaza mediului in care aceasta a crescut. Dar daca stii sa ii ajungi la inima, isi da si ultima suflare sa te apere.
Istorie
`Shinah este o fiica adoptiva de mercenari care de mica a trait numai pe pamanturile razboiului. Pana la un anumit moment, cand aproape era sa moara.  In momentul acela ceva ciudat s-a intamplat si parea ca timpul inghetase. Un demon i-a intins o mana de ajutor si a facut un pact cu ea, cum ca o sa ii ofere invincibilitate si putere, atat timp cat ii face cate un sacrificiu zilnic. Dovada contractului fiind cornitele, ochii de un violet ce au legatura cu lumea mortilor  si zonele tatuate  acoperite de plasturi si bandaje. Este supranumita si : Raza lunii sau Ochii Mortii.
Tehnici
Click:

Latente:

-poate sa controleze timpul atat timp cat este inca vie si cat timp macar 1 din cornitele ei sunt intregi. Nu conteaza in ce moment prefera sa il opreasca, ea poate sa dea timpul inainte sau inapoi dupa bunul  plac. Astfel poate sa isi regenereze ranile sau sa modifice viitorul.
Cornitele se afla intr-o dimensiune a ei , ceea ce face imposibila patrunderea in acea dimensiune decat cu voia ei
-Ochi de vultur: poate sa ucida cu sniper-ul pe oricine de la 4-7 km fara sa rateze
-Umbra soptitoare: aceasta poate sa se transfere in orice locatie exista o umbra , oricat de minuscula ar fi ea . Daca o locatie nu are umbra deloc , ea poate genera o umbra prin intermediul modificarii mediului din vecinatatea sa ( maxim 2 cm) . Daca se afla intr-o locatie compusa din intuneric , aceasta poate sa se teleporteze unde vrea ea .
-The reaper`s eyes: poate sa vada cum o sa moara persoana respectiva. Modalitatile pot fii multiple.Aceasta poate , privind in ochii adversarului , sa ii afiseze minim 10 modalitati prin care adversarul poate muri ( nu de mana ei ) , astfel distrugandu-i psihicul
-CMC - Centrosome , Mithocondria Crusher . Aceasta tehnica , prin atingerea unei persoane , distruge in celula respectiva mitocondria si centrozomul astfel celula pierde puterea de a mai produce energie si a se multiplica . Tehnica aceasta parcurge mai multe dimensiuni , deci nu poate fi nulificata . Daca persoana atinsa e un robot , aceasta distruge legaturile dintre molecule , astfel transformand un brat intr-o secunda in praf.
- HDD Mode . Acest mod , e asemanator cu super sayian , diferenta constand in faptul ca pe langa marirea puterilor , se mai formeaza un costum care o protejeaza de atacuri universale . Acest scut este si gen sabia lui Jack , de frecventa mare , astfel orice metal intrand in contact cu ea , incepe sa se descompuna.Tehnica aceasta mai are o abilitate latenta . Crearea unei dimensiuni de tip gaming , in care toate abilitatile consuma de 50 de ori mai mult decat in mod normal ( bara de SP va fi blocata la 100 SP ).
Imagine Reprezentativa:


Arme
Click Aici:

Calestro : Arma metamorfozabila , are doua forme
1.Katana , sabie destul de normala , desi are abilitatea de a absorbi aproape orice atac , conferind puterea absorbita utilizatorului . Aceasta are si un detector de ADN , astfel distrugandu-se in mainile unui adversar si refacandu-se in mainile proprietarului
Sniper  Sniperul acesta are abilitatea de a lovi tinta de la 10 km , si odata fixata tinta nu poate rata .De asemenea trage cu gloante care daca nu ranesc tinta acestea copiaza o tehnica random a acestuia , iar glontul reapare in arma folosind tehnica respectiva . Dupa ce a folosit tehnica respectiva reapare din nou in arma , de data asta cum era inainte de tehnica. Aceasta detine un cartus de 10 gloante de genul       
       
       
       
   
“—The Crimson Red Dragon dwelling within me, awaken from your dominance”
[—The Crimson Heavenly Dragon I possess within me, rise up to become a King]
“—The jet-black God of Infinity”
[—The glorious Red God of Dreams]
“[Watch over the forbidden existence we shall become that transcends the boundaries]”
“[—We shall dance like radiance within the inferno!]”

Vezi profilul utilizatorului http://ratekevfire.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum