Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Ratekev Role Play » Facebook » OC » Nicolas Brown Semi-OC

Nicolas Brown Semi-OC

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Nicolas Brown Semi-OC la data de Joi Sept 15, 2016 10:41 pm

http://gangsta.wikia.com/wiki/Nicolas_Brown

"Nicholas se bazează pe atacuri din aura , aura lui fiind foarte puternica , dar este bun si la luptă corp la corp "

"Acesta a sigilat un demon inauntrul sau si i-a obtinut puterea dar are si abilitati innascute de a controla energia"


"Katana Absortion-Katana lui Nicolas se transforma intr-o arma ce poate sa absoarba orice atac din energie "

"Multiple Sword-Katana se inmulteste de 3 ori,fiecare dintre ele avand cate un atac special"

"Big Bang Theory Punch - Loveste cu putere maxima orice caracter , trimitandul la 1000 de metrii in directia respectiva
, dand daune extreme si nu poate fii oprit de nici un scut , blocaj , pasiva , etc ."

"Kirin-Nicholas creeaza un dragon din electricitate ce sta printre nori care poate prinde o viteza aproape la fel de mare ca cea a luminii astfel cine e lovit de acest dragon primind daune serioase"

"Demon Art - Super Ultimate DemonBall
9 cozi mov ii ies din spate lui Nickolas , intinzand ambele maini acesta formeaza o bila albastra plina cu energia lui normala si in mana cealalta o bila mov cu energia de demon . Acestea dau daune si nu pot fii nulificate de nici o tehnica existenta in nici o dimensiune"

"Mercenary Mode - Lumina in orice dimensiune dispare ,Nicolas incepe sa innebuneasca . Acesta intra in modul Mercenary . In acest mod orice dorinta posibila si imposibila este implinita . Daca acesta doreste sa iasa din o dimensiune din care e imposibil sa iesi va iesi cu lejeritate . Daca vrea sa blocheze un atac , va bloca acel atac"

"Tailing , orice lovitura barata cu mana dreapta , mana devenind ca un metal impenetrabil .Odata cu incasarea atacurilor , mana absoarbe puterea sabiei de la care a primit atacul
reusind sa il dea inapoi cu aceeasi intesitate si damage"


"Imagine Breaker - Blocheaza absolut orice atac existent , neavand vreo slabiciune . Slabiciunea a fost ca daca o mana va fii taiata va fii imposibil de folosit aceasta tehnica . Dar Nickolas are in celulele lui o parte din cele de demon , acestea regenerandu-i mana *daunele primite ramanand"

"
Shokugeki Eyes -  Ochii lui Nickolas ajung in forma a doua , devenind verzi,viteza lui Nicolas crescand de 20 de ori"

"
Norigamiki Eyes - Ochii lui Nickolas intra in forma a 3-a devenind rosii , marindu-i puterea si atacul de 20 ori"

"Rho Aias of Archer - Intinzand mana dreapta , aceasta formeaza un scut mov ( nu din putere de demon ) care este impenetrabil de nici un fel de arma existenta."

"Phoenix Mythical Zoan of Marco-Nicholas devine invulnerabil pentru 5 minute la orice fel de atac din energie mergand doar lupta corp la corp"

"Omnipresence Eyes - Ochii lui Nickolas intra in forma a 4-a , devenind galbeni . Orice atac care il atinge in primele 3 minute in forma asta for primii daunele inapoi triplate . Puterea lui Nickolas sporind de 100 de ori , reusind sa dea daune imense ."

"Energy Mode-Semnul lui Nicolas de pe spate se activeaza astfel acesta intrand in Energy Mode. In acest mod,Nicolas este imun la stealer. Acesta aduna energie naturala atat de demon cat si de om ,acest atac fiind bun atunci cand utilizatorul numai are multa energie ramasa. Nicolas poate folosi acest mod timp de 5 minute,colectand destula energie pentru a continua lupta."


"Divine Mode-Cu puterea primita de la Divine,Nicolas se poate transforma intr-o forma ce ii mareste puterea de 1000 de ori iar viteza sa devine de 100 de ori mai rapida ca cea a luminii,insa Nicolas nu poate sta mai mult de 15 minute in aceasta forma. Desi Nicolas in forma aceasta poate distruge Universul daca nu are grija,cand va iesi din aceasta forma nu se va mai putea misca pentru tot restul luptei."


Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum