Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Prequel » Plot » Avansarea în grad

Avansarea în grad

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Avansarea în grad la data de Vin Mai 02, 2014 11:51 pm

Aici fac cererile pentru a avansa în grad. Reține că poți alege un singur grad când ești în măsură și vei evolua numai în această direcție. În plus, chiar dacă descrierile anumitor ranguri pot părea destul de particulare, nu este ca și cum trebuie să ai un anumit tip de rang ca să ajuți un membru să  rezolve o problemă sau să evolueze într-un domeniu. Sunt cu siguranță descrieri interactive ce implică "jurăminte" nespuse, ca un reflex ce este adăugat unui om pentru a-și duce la capăt datoria.

I. Cavalerii sunt de mai multe tipuri:

1. Scutier. Cu un scop protectiv și un respect admirabil față de domnii săi, scutierii îi vor ajuta întotdeauna pe cetățeni să se apere dacă bandiții vor apărea. Îi vor ajuta pe membrii să se protejeze de viruși, dacă o pot face.

Minim 250 de mesaje pe forum
Minim 3 topicuri la IT și implicare notabilă tot acolo.

2. Arcaș. Înconjurați de o imaginație și o precizie în domeniul lor, arcașii nu vor putea fi reduși la tăcere sau îmblânziți prin nedreptate. Vor continua să-și trăiască viața după pasiune și îi vor ajuta pe cei voitori să se antreneze.

Minim 250 de mesaje pe forum
Minim 3 topicuri la Lumea Artei (din care 1 să fie popular) și implicare notabilă în educarea sau antrenarea celor ce sunt dispuși să învețe.

3. Spadasin. Oameni eficienți ce vor încerca mereu să-și pună în balanță aptitudinile pentru un contraatac de succes și la apărare și la atac. Vor încerca mereu să rămână calmi și să-i învețe pe voitori metoda de a-și crea propriul dans într-o luptă.

Minim 250 de mesaje pe forum
Minim 3 topicuri la RPG și peste 30 de posturi tot acolo plus implicare la evenimentele importante.

II. Conții sunt de mai multe tipuri :

1. Cler. Apărarea, pentru un cler, este o sursă liberă de studiare pentru oricine. Clerul este binedispus să de-a mai departe lecțiile și poate explica foarte clar cum te poți apăra în situații limită și cum poți ataca.

Minim 800 mesaje pe forum
Minim 3 tutoriale făcute personal + ajutarea membrilor când au probleme
Plus implicare și activitate

2. Marchiz. Frumuseţea tehnicilor folosite în lucrări dau o tentă mortală şi arta de a lupta dusă la cote înalte asta e cea mai bună definiţie a marchizilor.

Minim 800 mesaje pe forum
Minim 1 topic la Lumea artei ce a strâns o continuitate de lucrări foarte lungă (35 de lucrări) plus implicare și activitate
+ Antrenarea membrilor dispuși să învețe!

3. Paladin. Un războinic încercat de fala continentului ce are un talent uimitor ca și constructor de arme. Luptele încep a fi o joacă pentru el deoarece în mintea lui totul se derulează ca o planşă de şah.

Minim 800 mesaje pe forum
Peste 400 de rânduri scrise în total pe RPG, în cadrul antrenamentului și 2 NPC-uri proprii care vor garanta pentru tine!

III . Lorzi sunt și ei de mai multe tipuri :

1. Meister. Un maestru în ale trucurilor ce poate scăpa din situații reale cu iscusință. În momentul în care apare o problemă, înlătură defectul pe moment și lucrul de care este interesat în principal este cauza care a dus la o așa situație. După, acordă timp ca problema să fie rezolvată.

Minim 2 tutoriale practice explicate în ceea ce privește circuitele computerului.
Minim 2 membrii ce garantează că tutorialele au ajutat și funcționează.

2. Shukun. Arta distruge ordinea, fiind o armă haotică și subversivă. Dar poate fi o ordine foarte caldă și primitoare pentru cel care-și dă frâu liber naturii. Toată lupta în care este descris e un dans repetitiv și reprezentativ ce nu-și cunoaște sfârșitul!

Minim două lucrări simbolice și trei abstracte (de orice fel) care să se completeze reciproc.
Minim 2 membrii ce garantează că i-ai ajutat să progreseze în arta lor.

3. Yuusha. Ideile minții își găsesc balanță pe cântarul puterii! Tehnicile de atac și apărare sunt planificate și lansate în momente importante, unde-și găsesc ocupația. Yuusha încearcă adeseori să nu irosească valorile în van, iar pentru asta, luptele lor vor fi întotdeauna renumite ca fiind cele mai silențioase.

Implicare de veteran în Rpg + folosirea magiei la potențialul ei
Plus obținerea unei grupări sau armate!

Când vreţi să avansaţi lăsaţi aici cerere de avansare şi daţi link la topicele cerute!
   
“—The Crimson Red Dragon dwelling within me, awaken from your dominance”
[—The Crimson Heavenly Dragon I possess within me, rise up to become a King]
“—The jet-black God of Infinity”
[—The glorious Red God of Dreams]
“[Watch over the forbidden existence we shall become that transcends the boundaries]”
“[—We shall dance like radiance within the inferno!]”

Vezi profilul utilizatorului http://ratekevfire.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum