Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Prequel » Plot » Tehnici Valedru

Tehnici Valedru

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Tehnici Valedru la data de Joi Mai 15, 2014 10:20 pm

Însetați de putere și ambiție, poporul Valedrus descoperise noi mijloace de a câștiga puterea de-a lungul secolelor și a mileniilor. În multe cazuri, simplele simțuri de libertate și ordine pe care omul le folosea să disciplineze un alt om nu erau de ajuns; oamenii voiau mai mult, un mic beneficiu personal ce îl va face fericit pentru un an sau pentru toată viața sa - beneficiile formau pretextul iar pretextul isca războaie. Dar adevărul arată că motivul era întotdeauna puterea; exact sursa de unde au început beneficiile. Notorietatea, banii și pământurile. La început, toate acestea se câștigau greu. Apoi câțiva oameni au făcut "diferența": prima dată au învățat ceva, apoi au vrut să-i unească pe oamenii și să-i învețe și pe ei. Lecțiile nu au fost reținute; spus pe scurt. Lumea a învățat să treacă peste situații impasibile și să facă ce le place. Lumea spunea că a învățat esența. Nici acum nu este mai diferit; exact ca și la început, puterea se câștigă exact la fel de greu. Dar o întrebare mare, ce trebuie pusă după un succes - este asta puterea? Puterea adevărată ce este? Poate că adevărata putere sunt capacitățile individuale. Pe scurt, energia. Energia se mai cheamă și magie. Un studiu vechi, neîmpărtășit celor ce acordă mai multă prioritate pământurilor decât sufletului, explică cum oamenii acestei insule au mai multe proteine, mai bune decât în "alte colțuri nevizitate ale lumii". Se spune că energia înmagazinată de persoane are un potențial mare, și era foarte activă în corpurile piraților în războaiele contra barbarilor; ceea ce le-a permis să se protejeze timp de decenii și secole chiar și depășiți numeric. Acum, cu toate că zace mai mult în suflet decât la suprafață, poate fi explorată încă de cei dispuși să o facă. În prezent, nici chiar însăși regele nu consideră o astfel de magie ca fiind reală; iar calea prin care o poți folosi este necunoscută. Dar în acea lecție, există o avertizare: mult mai bine ar fi de nimeni nu ar încerca să stăpânească o astfel de energie; căci nu va avea timp să o facă până-și va găsi sfârșitul. Magia este văzută ca și o ființă mârșavă; poți să o exersezi timp de ore. Sute de rânduri scrise și zile întregi petrecute în reflecție. Ea nu va apărea decât când îi place și nu o vei putea simți aproape de inima ta decât când reușești să înțelegi absurdul. Chiar dacă o faci; la primul semn de ignoranță va pleca. La primul semn de oboseală va pleca - la primul semn de descurajare va pleca. De fiecare dată când pleacă, doar un eveniment marcant și complet natural o va readuce în viață. Cât poate fi folosită, trebuie și îngrijită: are nevoie de antrenament și de o evoluție sublimă; fără grăbire.
Cel mai important lucru de reținut: nu încerca să o stăpânești. În acel moment, își va închide porțile pentru totdeauna în fața persoanei tale și îți va oferi un apetit neastâmpărat de regret față propriei persoane, o nevoie de schimbare; un viciu de a deveni o altă persoană. În acest sens, nu prea există puteri ce pot fi făcute cu energia și nu pot fi făcute cu propria determinare. Nu poți zdrobi un munte cu puterea ei, căci ar însemna posesie. Însă există unele puteri, mai mici sau mai mari, care sunt exact îndeajuns în a face diferența în cursul istoric.
Cele mai mari bucăți de teren au fost câștigate într-un mod mult mai direct - prin forța armatei. Valedrul are în prezent aproximativ 12 000 de cavaleri sub comanda regelui. Cu toate astea, pe cât sunt de "loiali" regelui, cu atât au mai multe îndatoriri altor persoane, persoane pentru care cavalerii ar răpune curtea roială. Persoane cărora le sunt fideli de-adevăratelea. Aceste mici beneficii pot transforma un oameni simpli în adevărați conducători chiar și peste noapte. Doar să ai un fidel mai priceput decât media este dificil [10 rânduri pentru fiecare], o grupare de oameni și de scopuri necesită multă cunoștiință [cu cât gruparea e mai mare, cu atât rândurile sunt o necesitate mai mare. 50 de rânduri pentru a obține loialitatea unei căpetenii al unui grup de 15 persoane sau 5 rânduri pentru fiecare om din acel grup pentru a-i câștiga loialitatea în particular și pentru a forma un grup unit] iar ceva ce se apropie de o adevărată armată se realizează timp de ani, chiar și decenii [un număr de rânduri indefinit încă]. Căci fiecare om are suspiciuni sau alte oferte, în fiecare din cazurile scrise loialitatea trebuie câștigată printr-un mod solid, prietenii, schimb de scopuri și misiuni sau oferte substanțiale.
Iar prin a defini personalitatea de cuceritor, capii celor ce au cucerit pământuri se considerau ca fiind ei însiși propii săi campioni. Căci este foarte important să știi să lupți, să vânezi și să culegi. Printr-un antrenament persistent, corpul se poate întări, poate deveni mai agil și mai distrugător, mai rapid și mai reflexiv iar mintea mai puternică, înțepătoare, strategică și înțeleaptă. Depinde de implicarea în antrenament cât de mult ți-a evoluat caracterul; de statutul actual al personajul și de evenimentele pe care le are în diverse topicuri. Afectările emoționale sau pierderile în lupte ar putea avea efect negativ în antrenamente.Un antrenament corporal poate avea atâte rânduri cât dorește jucătorul. După ce antrenamentul este făcut, jucătorul încearcă să estimeze cât a evoluat în urma unui asemenea antrenament. Cu cât antrenamentul este mai solid, mai bine făcut, făcut într-un moment mai oportun și în plus modul în care au fost abordate aceste elemente într-un număr determinat de rânduri, cu atât rezultatul va fi mai optim. Moderatorii vor estima și ei rezultatul și se va face o medie. Dacă estimarea făcută de utilizator sau moderator nu este optimă, doi moderatori se vor consulta în legătură cu rezultatul adevărat.
Există și tehnici ce pot fi învățate cu o respectivă armă. Cum ar fi, scheme cu sabia, priceperea în arta săbiilor și variații cum ar fi să dai foc unei săbii folosită într-o serie de mișcări. Sau cu arcul, antrenând precizia - forța, mărind distanța, învățarea unghiurilor. Se pot învăța multe lucruri cu oricare armă medievală. La început, nimeni nu mânuiește o armă în mod corect, și ca să se rezolve acest lucru este nevoie de 30 de rânduri de antrenament. Pentru schemele de după, depinzând de complexitate, se fac de la 10 rânduri încolo. Nu există arme magice, sau cel puțin, nu au fost arătate lumii. Nimeni nu știe de unde să procure o armă magică și nimeni nu are de vândut asemeana arme.
Menţiuni: La tehnici se va specifica numele tehnicii, rezultatul dorit al antrenamentului, o descriere cât mai detaliată în ceea ce face tehnica, cât de mult obosește corpul jucătorului și câte posturi durează până să își revină organismul. După aceste informații, se va pune și link-ul către antrenament și, dacă găsiți o poză corespunzătoare tehnicii, pune-ți-o într-un spoiler sub imagine.
   
“—The Crimson Red Dragon dwelling within me, awaken from your dominance”
[—The Crimson Heavenly Dragon I possess within me, rise up to become a King]
“—The jet-black God of Infinity”
[—The glorious Red God of Dreams]
“[Watch over the forbidden existence we shall become that transcends the boundaries]”
“[—We shall dance like radiance within the inferno!]”

Vezi profilul utilizatorului http://ratekevfire.forumgratuit.ro

2 Re: Tehnici Valedru la data de Lun Iul 28, 2014 8:23 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
CoJoCkK Uchia a scris:Constantin mia zis sa postez aici ca sunt cavaler.
Nu, nu am zis asta. Îți precizezi rangul doar la Storyline; dar mersi că mi-ai amintit că trebuie să dau lock la topicurile de la Plot. Very Happy

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum