Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Arhiva » RPG » ‍‍‍‍‍Valedru » Prequel » Plot » Energia, viața, moneda

Energia, viața, moneda

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Energia, viața, moneda la data de Mar Iun 03, 2014 6:14 pm

Constantin

avatar
Nivel 2
Nivel 2
Numărul de procente al energiei este de 100. Energia trupului este vitală în mișcarea personajului și în tehnicile pe care acesta le face. Respirația, transpirația, bătaia inimii și ritmul cardiac, printre multe altele, sunt afectate de energie. Dacă energia este risipită, ori din cauza unei tehnici prea intense sau din cauza prea multor tehnici folosite deodată, vitalitatea este pusă în pericol. Ca de exemplu, în momentul când alergi, pierzi aproximativ 10 de puncte de energie pentru fiecare post. Dacă ai alerga timp de atâtea posturi încât ai trece de 100, vitalitatea îți va scade. Oricum, în cazul alergatului, energia se va regenera complet în doar două posturi după ce nu mai alergi. Termini de alergat într-unul, aștepți în altul și în al treilea te regenerezi. Anumite tehnici te fac să pierzi multă energie și să se regenereze doar cu 5 puncte pe post. Alte tehnici, ca cele magice, îți fură multă energie și nu te lasă să le regenerezi decât după ce pleci din topic.

Viața are un procent de 75 și o regenerare de un punct pe post; este de două ori mai rezistentă tehnicilor inamice. Cu toate astea, în momentul în care lupta se termină, viața ta continuă să aibă procentul de după ce ai fost rănit până te duci la o infirmerie pentru a te vindeca. 3 puncte de viață regenerată înseamnă un rând scris în topicul cu infirmeria. Viața poate fi folosită pentru a face tehnici, dar consumul lor va fi de două ori mai mare decât folosind energia. Când vitalitatea cuiva ajunge la 0, încă nu moare. Sunt 20% șanse să trăiască încă, însă depinde mult de modul în care i-a ajuns viața la zero. Cu cât este mai brutal modul, cu atât șansele sunt mai mici. Și dacă rămâne fără viață, cineva trebuie să-l poarte în postul următor pe acesta la infirmerie.

Legătura dintre viață și energie: În momentul în care energia este terminată, viața poate folosi tehnici doar că la un cost dublu. În momentul în care viața scade cu mai mult de jumătate, energia scade cu numărul de puncte care au scăzut viața împărțit la doi. De exemplu, dacă viața cuiva scade cu 50 de puncte și ramâne la 25, energia va fi 75.

O să explic acum și moneda rpg-ului. Valedru are două monezi, arginții și galbenii. Galbenii sunt foarte valoroși, folosiți în general la plata soldaților, cumpărarea locuințelor mari și obținerea diverselor terenuri. Galbenii sunt folosiți și pentru cumpărarea armurii și a armei; Arginții sunt folosiți însă deobicei doar pentru alimente și haine. Un galben este egal cu 100 de arginți.
Costurile sunt foarte diverse, depinzând de la calitatea serviciilor până la magazinele frecventate.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum